Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Stort udvalg af skeblink i flere størrelser

Er du klar til at kaste snøren i vandet? Det er ikke helt lige meget, hvilket blink du binder fast, før du lader linen løbe ud i vandet. Vil du have bid, må du vælge det helt rigtige fiskegrej.

Du slipper for turen forbi fiskemanden, hvis du dykker ned i vores store udvalg af skeblink. Her finder du et bredt sortiment, der inkluderer flere størrelser, udformninger og farver.

Et solidt skeblink til fisketuren

Når du lader blikket hvile på grejet, er det tydeligt at se, hvorfor skeblink har fået sit særlige navn. Det ligner til forveksling hovedet på en spiseske.

Kender du fordelene ved blinket? Det lille stykke grej er utroligt populært blandt lystfiskerne, og det skyldes netop den særlige form, som får blinket til at vippe blidt i vandet. Har du kastet snøren mod dybderne for nyligt? Hvis du allerede har benyttet til solide blink, ved du, hvordan det gynger i bølgerne for at lokke fiskene på krogen.


Vælg det rigtige grej til din fisketur

Der er stor forskel på de forskellige blink, og det gælder også for skeblink. Vil du fange ørreder, laks eller gedder?

Det særlige grej kan både bruges til kystfiskeri og søfiskeri, så hvad enten du foretrækker de brusende bølger eller smult vande, er det oplagt at pakke den lille genstand i tasken. Sætter du kurs mod kystfiskeri? Til denne type fisketur er det fordelagtigt at vælge et aflangt blink. Derimod egner de runde modeller sig bedre til fiskeri på åbent hav.


Skeblink i flere størrelser og farver

Har du forberedt en god lystfiskerhistorie, eller regner du med at få bid i første kast?

Med det rigtige blink på linen har du de bedste forudsætninger for at få fisk på krogen. Når du drømmer om at hive gedder op af vandet, må du bruge et kraftigt skeblink. De store fisk har ofte en høj kampvægt, så det er vigtigt, du vælger grej, der kan tåle de skarpe kæber. Det giver dig også mulighed for at lave lange kast, når du får god vægt i grejet.

Til ørreder og laks er det oplagt at vælge grej med en lavere vægt. Her er de små udgaver et perfekt valg.

Har du særlige ønsker til farver? Du kan finde grejet i flere farver, hvad enten du er til de skrigende pink, grønne, blå eller afdæmpede sorte modeller.