Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

En livagtig wobler øger din chance for bid

De store fisk søger ud på de dybe vande, hvor de jager en skræk i livet på de mindre vanddyr. Tør du tage kampen op mod havets kæmper? Rovfisk er et spændende bytte af jage, men det stiller store krav til udstyret.

Har du det rigtige fiskegrej klar? En livagtig wobler er et vigtigt værktøj, du får stor glæde af, når du tager ud for at fange fiske med skarpe tænder.

Solidt udstyr til fangst af rovfisk

Har du pakket tasken til en fisketur under åben himmel? Når du kaster snøren ud med håbet om, at en rovfisk samler kæberne om krogen, er en solid wobler et vigtigt stykke grej. De er udstyret med flere kroge, som kan modstå fiskens skarpe kæber.

Det funktionelle grej bevæger sig både sidelæns samt op og ned, når de kastes i vandet, og det er netop de hoppende bevægelser, som lokker de store rovfisk til.


En wobler giver dig flere fordele

Det bedste udstyr imiterer fiskens naturlige bevægelser med så stor nøjagtighed, at gedder og andre rovfisk hurtigt bider på krogen. Kender du fordelene ved at fiske med wobler?

Formålet med grejet er at provokere de store fisk, så de går til angreb og hugger tænderne sammen om agnen. Nogle modeller er endda udstyret med en ekstra feature, så de sender lyde ud i vandet, der opildner fiskene endnu mere.

Foretrækker du et synkende endegrej? Grejet kan fås i flere udgaver, så hvad enten du er på udkig efter en synkende, flydende eller sågar en svævende model, finder du det i vores udvalg.


Stort udvalg af fiskegrej i høj kvalitet

Det stiller krav til udstyret at fange rovfisk, men med en stærk wobler på linen, er du altid et skridt foran fisken. Har du flere muligheder med i rygsækken, hvis fisken ikke bider på? Det er en fordel for dig at have flere modeller med på fisketuren, for på den måde kan du hurtigt skifte endegrejet ud med nye modeller og dermed øge dine chancer for fangst.

Har du særlige ønsker til former, farver og størrelser? Den kræsne kender ved, hvor afgørende den rette vægt og grejets form er for udfaldet. Derfor tilbyder vi naturligvis et stort udvalg af forskellige farver og former, der imødekommer de krav, du stiller til det perfekte fiskegrej.