Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Solide spinnere til mange slags fiskeri

Vandet bølger blidt, og solens stråler spejler sig stille i vandoverfladen. Alt er fred og ro, men pludselig brydes tavsheden – der er bid! Kan du kende følelsen af fangst? Du øger dine chancer for at få fisk på krogen, når du pakker de rigtige spinnere i tasken.

Se det store udvalg af fiskespinnere, og find den variant, der matcher dine ønsker.

Stort udvalg af fiskespinnere

Fisker du med spinnere? Der er flere fordele forbundet med det populære grej, der er særligt velegnet til søfiskeri. De er normalt bygget op af en krop og ske, som bevæger sig omkring i bølgerne, når du trækker den gennem vandet. Foretrækker du dobbeltskeer? Du kan naturligvis også få modeller, der består af to skeer.

De store fisk svømmer i søerne, og her er fiskespinnere oplagte at montere på linen. Drømmer du om at hive aborrer og gedder i land? Du finder et bredt udvalg af former, farver og størrelser her på siden, så du kan få fat på de fisk, du allerhelst vil fange.


Find de rigtige spinnere til din fiskestang

De fleste lystfiskere har særlige præferencer, når det gælder grej. Stiller du krav til dit udstyr? Det er ikke uden betydning, at de rigtige remedier ligger øverst i tasken, når der skal fisk på krogen.

Endegrejet findes i et væld af farver og udformninger. Har du brug for en, der ligner ægte fisk? Fiskespinnere kan have mange egenskaber, der hver især øger din chance for bid. Går du efter gedder, må du vælge kraftige modeller med høj vægt, som kan modstå rovfiskens skarpe tænder. Samtidig er det også en fordel, at du vælger varianter med flere kroge, når du fanger glubske fisk.

Til laks og ørreder er det oplagt at udse sig modeller med en lavere vægt. De lette designs ligger blidt i vandet og lokker let fiskene mod dig.

Mange muligheder for farver

Fiskegrej findes i de mest fantastiske farver. Foretrækker du at fiske med kulørt udstyr? Kraftige pink nuancer, grønne, blå og røde toner eller måske bare en afdæmpet sort er blandt de mange muligheder, du står overfor, når du skal vælge fiskespinnere.

Har du særlige ønsker til endegrejet? Du finder også det funktionelle grej med striber og prikker, hvis du foretrækker det.