Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Fiskebriller og solbriller til lystfiskeren

Er du vild med fiskeri og mangler de helt rigtige fiskesolbriller til en god pris? Hos Biltema har vi et udvalg af essentielt udstyr til dig, der fisker. Solbriller er en uundværlig del af dit udstyr til fiskeri, derfor kan du også finde et udvalg af fiske solbriller i vores fiskeri afdeling. Så få et syn på fiskeriet, beskyt dine øjne og bliv bedre til at se omgivelserne i et nyt perspektiv med et fiske solbriller.

Hvorfor er solbriller en god idé på fisketuren?

Et par fiskesolbriller med polaroid linser er altid gode at have med på søen. Når vandet er stille og solen skinner reflekteres lyset, hvilket kan være skadeligt for dine øjne. Uanset om du fisker efter en laks i elvens dybe høller eller en regnbueørred i P&T søen, så bryder et par gode solbriller dit syn på vandoverfladen. Derfor kan du lettere spotte fisken under vandet. Derudover beskytter de også mod sand, vand, vildfarne kroge og fluer, og ikke mindst sollys i øjnene. 

Vi har et udvalg af forskellige typer solbriller, så du kan vælge hvad der passer bedst til dig og dine behov. Nogle af vores modeller kan bruges uden på dine almindelige briller. 

Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning til at finde det rigtige udstyr til din næste fisketur, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg af solbriller her på siden eller i et af vores varehuse rundt omkring i Danmark.

Fiskesolbriller - Hvordan kommer jeg i gang med at fiske?

Går du med en lystfisker i maven? Så er det nemt at finde det fiskeri tilbehør du mangler i Biltema. Hvis du ikke kender nogen i forvejen du kan fiske med, så kan du med fordel melde dig ind i en lystfiskerforening. I foreningen vil du kunne finde ligesindede, få tips om de bedste fiskepladser, det rigtige grej og fisketeknik. Derudover har man også typisk adgang til fiskevand, bådlån og rabatordninger.