Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Fiskeri vinter: et køligt paradis

Fiskeri er fantastisk. Det giver ro i sjælen og man får lov at dyrke sin hobby i smukke omgivelser. Vinteren er også fantastisk og smuk. Den er bare kold, og den kan ødelægge en god dag, hvis man ikke har det rette udstyr med sig. Hos Biltema står vi klar til at hjælpe dig med det korrekte udstyr, så du roligt kan fiske i vinterhalvåret. 

Vinterfiskeri er både sjovt og spændende. Dog kræver det lidt anderledes udstyr. Fiskeri i vintertiden er også en anderledes hobby. Det kræver at man respekterer vind og vejrforholdene, så man ikke kommer til skade. Hvis vejret er meget voldsomt, anbefaler vi, at du ikke tager alene afsted. 

Vinterfiskeri: lad ikke kulden bestemme

Der er stor forskel på vinterlandskaber. I Danmark har vi ikke altid et tykt lag is, faktisk kan der gå år imellem at der er havis. Når frostgraderne kommer, er det vores små søer og åer som fryser til is. Du kan også tage din hobby med til udlandet. Norge er specielt populær når det kommer til vinterfiskeri. Vi anbefaler at tjekke vejrudsigten inden afgang, og at du tager fornuftige forbehold. 

Skulle du være så heldig at fiske ved tyk is, skal du bl.a. have et skarpt isbor. Du skal også anskaffe dig en fiskestang til formålet. Hos Biltema har vi det fiskeriudstyr, du skal bruge til vinteren. Din beklædning afgørende for, om du kan klare vinterkulden. Fiskeri om vinteren kræver flere lag. Du kan læse mere om tøjlag og fisketøj her

Fiskeri vinter: den optimale oplevelse

Selvom kulden står for døren, er der ikke mindre muligheder ved vinterfiskeri. Du kan stadig fiske ved kysten, åer og ude på det dybe hav. Det er især gedder som mange fisker efter på denne årstid. Gedderne lever i ferskvandssøer og åløb. Når du fisker om vinteren, er det bedst at fiske i solskin og svag vind. Meget vind får nemlig kulden til at føles værre, og det kan give udfordringer selv med rette påklædning. 

Vinterfiskeri ved kysten er for de hårde. Der er ikke mange fisk her, men det kan være en god øvelse for dig. Det kræver udholdenhed, og kan klart give dig en oplevelse udover det sædvanlige. Her skal du anskaffe dig en stærk fiskestang og et par rigtig gode handsker. 

Om vinteren skal du fiske dybt. Helst så tæt på bunden som du kan komme. Fiskene søger nemlig varme på bunden. De fleste fisk kan bedst lide en blød og mudret jord, fordi den er varmest. En god huskeregel er, jo koldere vejret, jo dybere skal du fiske. Du kan f.eks. prøve at føre dit blink hen over bunden for at lokke fiskene til. 

I regn og slud skal fiskeren ud. Med grej fra Biltema er du godt udstyret til vinterfiskeri. Hvis du har nogle spørgsmål står vi altid klar til at hjælpe dig i dit nærmeste varehus.