Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Tøj til fiskeri: den bedste oplevelse med det bedste udstyr

Solens stråler reflekterer over vandet, og du har lige åbnet termokanden med kaffe. Dagen skal stå på fiskeri. Den fredfyldte aktivitet med lejlighedsvise adrenalinsus. Du har glædet dig til at stå i vandkanten og forhåbentlig komme hjem med en fin fangst. Det er alt sammen idyl og glade dage, indtil du står i vandet og selv den mindste vind får dig til at skælve af kulde. Virker det genkendeligt? Frygt ej, hos Biltema har vi fisketøjet til enhver lejlighed. 

Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Det må vi altså melde os enige i. Hos Biltema har vi fisketøj og udstyr, som gør vejret til den mindste udfordring. Når du skal ud og fiske, er det vigtigt at have beklædning som kan holde til lidt af hvert. Vores fisketøj er praktisk og smart.

Fisketøj: det du behøver

Det er nødvendigt at finde det udstyr, som du kommer til at bruge. Det lyder som noget der siger sig selv, men det kan være svært at navigere i udvalget. Skal du fiske om vinteren, behøver du varmere fisketøj end om sommeren. Hvis du fisker hele året, skal dit udstyr naturligvis passe til det. Når man tænker på fiskeri, tænker man sjældent på fisketøj. Det er en skam. Det praktiske tøj og udstyr gør din oplevelse bedre, samt din ydeevne. 

Hvis du fisker om vinteren skal du huske, jo flere lag, jo bedre. Forsøg at have et varmende og et isolerende lag, og en jakke som kan modstå hård blæst fra store bølger. Det er også en fordel, hvis lagene er svedabsorberende og åndbart. 

Fiskeri om sommeren er ikke lige så barsk. Du kan stå længere tid uden at blive påvirket af vind og kulde. Et godt tip til fiskeri om sommeren er at finde fisketøj med mange lommer. Det kan f.eks. være en vest, hvor du kan have alt udstyret i tilfælde af du står i waders. Hvis du kun fisker et par gange årligt, kan du nærmest nøjes med et par waders. 

Tøj til fiskeri: vores to vigtige tips 

Dit fisketøj er afgørende for, om du får en god dag ved vandet. Derfor har vi samlet et par tips og tricks som kan inspirere dig. 

  • Polariserede solbriller giver dig nye øjne 

Når solen står skarpt om sommeren, kan det være svært at se fiskene. Vi anbefaler at du anskaffer dig et par solbriller. Med dem på kan du se mere end uden. Du ser fiskene bedre,  fordi de polariserende glas mindsker genskær og refleksioner fra solens stråler.

  • Vedligehold fisketøjets kvalitet

Fordi fiskeri er en udendørshobby med meget vandkontakt, er det også hurtigere om at slide på tøj og udstyr. Hvis du primært fisker i saltvand, anbefaler vi at du skyller det rent i ferskvand, når du er færdig med at fiske. Saltvand er nemlig opslidende for tøjet og du forlænger holdbarheden ved at skylle det rent. 

Nu skal du blot tænke på at få fisken på krogen. God fornøjelse.