Desværre oplever vi lige nu tekniske problemer med Køb & Hent. Dette kan indebære at du ikke har mulighed for at gennemføre dit køb med kortbetaling. Vi beklager dette og håber at en løsning er på plads inden for kort tid.

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Fangstnet

I denne afdeling kan du gå på opdagelse og finde et Fangstnet til lave priser for forskellige typer fisk og krebs. Der findes net i forskellige størrelser, let håndterbare og bestandige. Vi har også fangstnet til opbevaring af levende fisk under fisketuren. Her er der virkelig grundlag for vores valgsprog: Høj kvalitet til lave priser!

Hvad er et Fangstnet?

Et fangstnet er et net med en stang til at fange fisk og krebs med, derfor er det vigtigt at finde ud af hvad du vil fange med dit net før at du vælger nettet. Som lystfisker er det vigtigt med et godt fangstnet, da flere oplever at miste den store drømmefisk pga. et forkert net. Fisk er forskellige, derfor er det også nødvendigt at have forskellige net. Vi har et udvalg af net designet til bestemte typer fangst. Hvis du har spørgsmål til vores fangstnet eller brug for vejledning til at finde det helt rigtige net, står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg i et af vores varehuse eller her på siden.

Fangstnet - Hvilket fiskegrej er vigtigt at have?

Hos Biltema har vi alt det fiskegrej du behøver for at komme godt i gang med at fiske. Det er vigtigt ikke at gå ned på grej til fiskeri, I første omgang kan du eventuelt nøjes med en fiskestang, en spand og madding, dog er det ikke sikkert at du får held med dette. Men du vil med tiden komme til at mangle grej til fiskeri, det kunne eksempelvis være at ordne din fangst, et ekkolod til finde det perfekte fiske-spot eller en dåseåbner til åbne medbragt mad. Derfor anbefaler vi, at du investerer i et fangstnet, fileteringskniv, fiskeblink fisketang med multifunktion, fisketaske, en vægt og linesaks. Det er nemt, at finde det grej til fiskeri du mangler i Biltema.