Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Fiskekrog

I denne afdeling kan du gå på opdagelse og finde fiskekroge til lave priser. Her finder du et stort udbud af kvalitets fiskekroge i forskellige modeller og typer til lave priser. Heriblandt finder du fiskekroge i forskellige materialer, former og kvalitet. Her er der virkelig grundlag for vores valgsprog: Høj kvalitet til lave priser! 

Hvorfor er det vigtigt med den rigtige fiskekrog?

Fiskekrogen er et af de første værktøjer vi mennesker brugte, den ældst dateret krog, der er fundet, er ca. fra 9000 år. Siden da er der sket en produktudvikling og i dag findes der flere varianter.

En fiskekrog bruger du på en fiskesnøre til at få at bid, derfor skal du vælge din krog efter hvad du ønsker at fange. Før at du køber din krog er det, derfor vigtigt at finde ud af hvilken fisk du gerne vil fange, hvilket miljø du fisker i og hvilken type fiskestang du har. 

Vi har et udvalg af fiskekroge designet til bestemte typer fangst og formål. Hvis du har spørgsmål til vores fiskekroge eller brug for vejledning til at finde det helt rigtige,  står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg i et af vores varehuse eller her på siden.

Fiskekrog - Hvilket fiskegrej er vigtigt at have?

Hos Biltema har vi alt det fiskegrej du behøver for at komme godt i gang med at fiske. Det er vigtigt ikke at gå ned på grej til fiskeri, I første omgang kan du eventuelt nøjes med en fiskestang, en spand og madding, dog er det ikke sikkert at du får held med dette. Men du vil med tiden komme til at mangle grej til fiskeri, det kunne eksempelvis være at ordne din fangst, en god fiskekrog, et ekkolod til finde det perfekte fiske-spot eller en dåseåbner til åbne medbragt mad. Derfor anbefaler vi, at du  investerer i et fiskenet, fileteringskniv, fiskeblink fisketang med multifunktion, fisketaske, en vægt og linesaks. Det er nemt, at finde det grej til fiskeri du mangler i Biltema.