Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Fiskesnører og fiskeliner

I denne afdeling kan du gå på opdagelse og finde fiskesnører og fiskeliner til lave priser. Vi har kvalitets fiskeliner og -snører til alle slags fiskeri, solide og flettede fiskesnører til lave priser. Heriblandt finder du fiskeliner i forskellige materialer, vægt, farver og kvalitet. Her er der virkelig grundlag for vores valgsprog: Høj kvalitet til lave priser! 

Hvorfor er det vigtigt med den rigtige fiskesnører?

En fiskesnøre bruger du på en fiskestang og alt efter hvad du ønsker at fange er der en snøre beregnet til forskellige typer fangst. Før at du køber din snøre er det, derfor vigtigt at finde ud af hvilken fisk du vil fange, hvilket miljø du fisker i og hvilken type fiskestang du har. 

Vi har et udvalg af fiskeliner og fiskesnører designet til bestemte typer fangst og formål. Hvis du har spørgsmål til vores fiskesnører og fiskeliner eller brug for vejledning til at finde det helt rigtige,  står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg i et af vores varehuse eller her på siden.

Fiskeliner - Hvilket fiskegrej er vigtigt at have?

Hos Biltema har vi alt det fiskegrej du behøver for at komme godt i gang med at fiske. Det er vigtigt ikke at gå ned på grej til fiskeri, I første omgang kan du eventuelt nøjes med en fiskestang, en spand og madding, dog er det ikke sikkert at du får held med dette. Men du vil med tiden komme til at mangle grej til fiskeri, det kunne eksempelvis være at ordne din fangst, en god fiskesnører, et ekkolod til finde det perfekte fiske-spot eller en dåseåbner til åbne medbragt mad. Derfor anbefaler vi, at du  investerer i et fiskenet, fileteringskniv, fiskeblink fisketang med multifunktion, fisketaske, en vægt og linesaks. Det er nemt, at finde det grej til fiskeri du mangler i Biltema.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.