Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Opbevaring af fiskeudstyr

Er du vild med fiskeri og mangler det helt rigtige opbevaring til en god pris? Hos Biltema har vi et stort udvalg af praktisk opbevaring af dit fiskeudstyr. Her finder du alt hvad du behøver til at holde styr på dine agn, fluer, stang og kroge. Kvalitets fiskeudstyr behøver ikke at koste det hvide ud af øjnene, hos Biltema du finder alt det fiskeudstyr du har brug for til din næste tur ud på søen eller havet.

Hvis du har spørgsmål til det eller har brug for vejledning til at finde det rigtige opbevaring af fiskeudstyr til din næste fisketur. Så tag et kig på vores udvalg her på siden eller i et af vores varehuse rundt omkring i Danmark.

Hvilket fiskeudstyr er vigtigt at have?

Hos Biltema har vi alt det fiskeri værktøj du behøver for at komme godt i gang med at fiske. Det er vigtigt ikke at gå ned på fiskeudstyr, I første omgang kan du eventuelt nøjes med en fiskestang, en spand og madding, dog er det ikke sikkert at du får held med dette. Men du vil med tiden komme til at mangle udstyr, det kunne eksempelvis være at ordne din fangst, et ekkolod til finde det perfekte fiske-spot eller en dåseåbner til åbne medbragt mad. Derfor anbefaler, at vi at du  investerer i en fileteringskniv, fisketang med multifunktion, fisketaske, en vægt og linesaks. Det er nemt, at finde det udstyr du mangler i Biltema.

Hvordan kommer jeg i gang med at fiske?

Hvis du ikke kender nogen i forvejen du kan fiske med, så kan du med fordel melde dig ind i en lystfiskerforening. I foreningen vil du kunne finde venner, få tips om de bedste fiskepladser, det rigtige fiskeri tilbehør, fiskeudstyr og fisketeknik. Derudover har man også typisk adgang til fiskevand, bådlån og rabatordninger. 

I Danmark er fiskeriet godt året rundt, da vi er et land med 7000 km kystlinje og et udvalg af ‘put & take’-søer rundt omkring i landet. Hvis du vil fiske i en sø eller mose i nærheden, hvor du er i tvivl om du må fiske i, så kontakt den lokale bondemand eller jordejer. Ved flere søer og åer skal du ofte hente fisketilladelser til at fiske i, eksempelvis ved at købe et dagkort eller melde sig ind i en forening.