Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Fiskeflåd og lodder

Hvad enten du er nybegynder og først skal til at i gang med at fiske - eller om du er erfaren fisker med flere år på bagen - så er det vigtigt, at du har fiskeudstyret i orden, så du kan få den optimale oplevelse med fiskeri. Her er fiskeflåd og lodder et godt bud på noget af det udstyr, som kan gøre din tur ved fiskesøen endnu bedre.

Gør fisketuren endnu bedre med fiskeflåd og lodder

Fiskeflåd er praktiske, hvis du vil sikre dig, at fiskelinen bliver samme sted, så der er større chance for at fiskene bider på krogen, eksempelvis hvis du fisker et sted med meget strøm. Med et fiskeflåd kan du placere maddingen i den ønskede dybde. Nogle fiskeflåd kan justeres i vægten, eksempelvis ved hjælp af vand. Du kan også bruge lodder eller hagl, som hjælper linen med at synke, så du ikke risikerer, at krogen blot flyder ovenpå vandoverfladen.

Forskellige slags fiskeflåd

Hos Biltema finder du et stort udvalg af billige fiskeflåd, lodder, hagl, m.m. af høj kvalitet, som egner sig til såvel garvede fiskere som til nybegyndere. Du kan få fiskeflåd i flere forskellige farver, samt selvlysende gummikugler, så du kan fiske i mørke.

Fisk med fiskeflåd i de tidlige morgentimer

Det kan være rart at fiske på de helt tidlige morgentimer, hvor der ikke er så mange ved fiskesøen og det er noget tid siden, at fiskene sidst er blevet “forstyrret”. På den måde øger du også chancerne for at få bid, fordi fiskene har sværere ved at gennemskue, hvad der er madding og hvad der er almindelig føde i vandet.

Men det kan være svært at se i mørket, og når du fisker, er det vigtigt, at du har styr over, hvor linen befinder sig for at undgå, at den sætter sig fast og knækker eller blot flyder ovenpå og driver. Derfor kan du bruge fiskeflåd med lys eller selvlysende gummikugler, så det er lettere at se fiskelinen og -krogen på de små timer. Fiskeflådet er desuden med til at sikre, at krogen forbliver under vandoverfladen uden at flyde ovenpå.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.