Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Fiskesæt: udforsk glæden ved fiskeri

Du har måske gået og undret dig over, hvorfor så mange tager ud og fisker. Det lyder kedeligt at stå en hel dag og vente på bid. Sagen er ikke altid sådan. Fiskeri er for mange, en afslappende og givende hobby. Du får lov at stå i smuk natur, og i rolige omgivelser. Der er altid noget man kan kigge på, og der er faktisk også altid noget man kan ordne for at få gang i fiskeriet. 

Uanset om du er nybegynder eller en erfaren fisker, har Biltema udstyret til dig. Vores komplette fiskesæt er perfekte til dig som vil prøve at fiske. Et fiskesæt er et godt sted at starte, hvis man vil begive sig ud i den nye hobby. Fiskeri er normalt en dyr hobby fordi der findes meget forskelligt grej til de forskellige former for fiskeri. Vi har sørget for at du kan starte ud med billige fiskesæt. 

Fiskesæt: sådan kommer du i gang med din nye hobby

Det kan virke intimiderende at starte med noget nyt. Fiskeri inkluderer en masse snøre og lokkemidler, og det kan være svært at vide hvad man lige skal bruge. Vi har samlet nogle tips så du er bedst muligt udstyret til dine nye eventyr. 

  1. Anskaf det fiskesæt du skal bruge. Her skal du tage hensyn til vægt og kunnen. Du behøves f.eks. ikke et sæt som erfarne fiskere ville have valgt. 
  2. Start ud med Put & Take Put & Take er en fremragende løsning da området er kontrolleret. Du kan med garanti også få hjælp af garvede fiskere ved søen. 
  3. Undersøg hvilke fisk der er i sæson. Det er en god idé at gøre sig klog på hvilke fisk du har chance for at fange. Vi ved hvertfald at gedder er store om vinteren og sandart, og makrel er aktive i sommerperioden. 
  4. Tænk som en fisk. Det er måske lidt svært at forholde sig til, men tænk hvis du var en fisk. Hvor ville du gemme dig? Hvis det er en varm sommerdag, ville du nok gerne ligge i skyggen, f.eks. under en åkande eller andet. I sommerperioden er fiskene ikke specielt aktive på grund af varmen. Om vinteren er fiskene derimod glade for bunden, da der er varmest. 
  5. Jeg har bid! Hvad gør jeg? Tillykke! Du har nu officielt bestået den første fiskerprøve. Dit fiskesæt og dig har formået at fange din første fisk. Nu skal du være opmærksom på et par ting. Når fisken bider på giver den et hug, her skal du give et modhug for at hive stangen op. Pas på, du kan miste fisken hvis du ikke er forsigtig. 

Kom godt fra start med dit billige fiskesæt fra Biltema

Nu er der snart ikke mere end at ønske dig held og lykke med din nye hobby. Du skal kun bruge et fiskesæt, og det kan vi hjælpe dig med. Hvis du har nogle spørgsmål står vi altid klar til at hjælpe dig hos dit nærmeste Biltema varehus.