Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Fiskeri værktøj

Er du vild med fiskeri og mangler det helt rigtige fiskeri værktøj til en god pris? Hos Biltema har vi et stort udvalg af essentielt værktøj til fiskeri. I vores sortiment finder alt det du mangler til at komme godt i gang med at fiske eller lige det du mangler til din næste fisketur. Kvalitets værktøj til fiskeri behøver ikke at koste spidsen af en jetjager, du finder alt det fiskeri værktøj du har brug for hos Biltema.

Hvilket fiskeri værktøj er vigtigt at have?

Hos Biltema har vi alt det fiskeri værktøj du behøver for at komme godt i gang med at fiske. Det er vigtigt ikke at gå ned på værktøj til fiskeri, I første omgang kan du eventuelt nøjes med en fiskestang, en spand og madding, dog er det ikke sikkert at du får held med dette. Men du vil med tiden komme til at mangle værktøj til fiskeri, det kunne eksempelvis være at ordne din fangst, et ekkolod til finde det perfekte fiske-spot eller en dåseåbner til åbne medbragt mad. Derfor anbefaler, at vi at du  investerer i en fileteringskniv, fisketang med multifunktion, fisketaske, en vægt og linesaks. 

Hvordan kommer jeg i gang med at fiske?

Hvis du ikke kender nogen i forvejen du kan fiske med, så kan du med fordel melde dig ind i en lystfiskerforening. I foreningen vil du kunne finde venner, få tips om de bedste fiskepladser, det rigtige fiskeri tilbehør, værktøj til fiskeri og fisketeknik. Derudover har man også typisk adgang til fiskevand, bådlån og rabatordninger. 

I Danmark er fiskeriet godt året rundt, da vi er et land med 7000 km kystlinje og et udvalg af ‘put & take’-søer rundt omkring i landet. Hvis du vil fiske i en sø eller mose i nærheden, hvor du er i tvivl om du må fiske i, så kontakt den lokale bondemand eller jordejer. Ved flere søer og åer skal du ofte hente fisketilladelser til at fiske i, eksempelvis ved at købe et dagkort eller melde sig ind i en forening.

Hvis du har spørgsmål til det eller har brug for vejledning til at finde det rigtige værktøj til fiskeri din næste tur du på søen, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg her på siden eller i et af vores varehuse rundt omkring i Danmark.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.