Alt tilbehør til din kat

Alt tilbehør til din kat

Altid at have nogen venter på dig derhjemme, når du træder ind i døren, er en helt speciel fornemmelse. En fornemmelse, som de fleste katteejere deler. For fakta er, at en kat kan forbedre dit helbred, reducere stress og bidrage til megen lykke og nærhed.

Den mjaver, spinder, kradser og klatrer. Og når den river kuglerne ned af juletræet for tiende gang, kan du måske spørge dig selv, hvorfor du anskaffede den? Men så stryger den sig op ad dit ben, og alt er tilgivet. Men udover det vigtigste, som er kærlighed, er der også nogle praktiske ting, som din kat behøver for at trives, og vi har præcis, hvad du og din behårede ven har brug for!

64916

Kattebur

Katteburet skal opfylde mange kriterier, nogle praktiske og nogle æstetiske. Det er vigtigt, at du køber et kattebur, der passer til netop din kat. Størrelsen skal være rigtig. Din kat skal kunne rejse sig og vende sig i buret, jo mere plads jo bedre. Buret skal også passe til din kats vægt. Når du skal tage katten med på tur og har brug for et transportbur, er det vigtigt, at det er robust, bekvemt og let at bære.

Kattebure

Giv din kat frihed

De fleste katte elsker at være udendørs og løbe frit rundt, hvilket ikke altid er let at sørge for, hvis du ikke er hjemme. Men med en praktisk og smart kattelem kan din kat nemt selv bestemme, hvornår den vil gå ud og komme tilbage igen. Men af hensyn til katten, og til dig selv, så glem ikke at sætte et reflekterende halsbånd på katten, så den er synlig, når den er ude at løbe i mørke. Glem heller ikke at sætte et navnerør på halskæden, hvor du skriver dit navn og telefonnummer.

Køb en kattekurv eller katteseng!

Fire værelser og køkken. Med åben grundplan og udsigt over havet

Sådan lyder en boligannonce ofte for at fange vores interesse.

Men hvad synes du om det her? Blød, lådden og perfekt til en dejlig lur. Varieret udsigt og mulighed for både aften- og morgensol. Let at rengøre og tæt på spisesteder og andre faciliteter. Service døgnet rundt er inkluderet, herunder mad, legetøj og kattegodbidder.
Lyder det ikke tiltalende, og hvilken kat ville takke nej til det? Så forkæl din kat med en rigtig dejlig kattekurv eller kattehus.

Kattesenge

Kattebakke

Selvfølgelig har din kat også brug for et sted at klare sine behov, en kattebakke. Når du vælger kattebakke, er det vigtigt, at du går ud fra, hvor stor din kat er. En stor kat har brug for en større kattebakke, så der er plads nok i bakken til, at katten kan føle sig godt tilpas.

Kattebakker

Kattetræer og legetøj

En aktiv och stimulerad katt är en glad katt! Ofta är katten själv hemma flera timmar om dagen, så det är viktigt att den har saker att underhålla sig med när den vill. Införskaffa ett katträd som din katt kan klättra och vila i, eller en klöspelare där katten får klösa loss. Olika typer av leksaker är också en framgångsfaktor för en lycklig katt! Testa någon av våra kattleksaker som innehåller kattmynta!

Kattelegetøj

Relaterede artikler

Heste udstyr

Heste udstyr

Udforsk vores udvalg af hesteudstyr til priser du bliver glad for!

Hvilken hund passer til mig?

Hvilken hund passer til mig?

Få gode råd til hundekøb og hvad du skal være opmærksom på.

Pleje og gødning af græsplænen

Pleje og gødning af græsplænen

Få gode tips til pleje af græsplænen.