Køl dig af med din egen pool til sommer!

Køl dig af med din egen pool til sommer!

Pooldrømme! Ja der er et hav af muligheder for at realisere drømmen om egen pool i haven. Mange drømmer om at få deres egen pool, men føler måske, at drømmen er lidt for svær at gøre til virkelighed. Men sådan behøver det ikke at være! En pool tilfører ikke kun haven en luksuriøs fornemmelse, men giver dig også mulighed for at tage en svalende dukkert, når du har lyst.

Pools til have og altan

Når sommervarmen rigtigt kan mærkes på solrige dage, er det perfekt at have en pool i haven, så børnene kan lege og holde sig kølige på samme tid. Eller hvorfor ikke benytte lejligheden til at investere i en familiepool, så alle kan deltage i legen? Det bedste er, at der findes pools i så mange forskellige varianter, og det behøver faktisk ikke at koste en herregård. Hvis du vil have en oppustelig børnepool med et sjovt og børnevenligt design, findes der mange at vælge imellem, eller du kan f.eks. vælge et spabad til mere rolige og afslappende stunder efter arbejde. Med en større pool (inklusive vandpumpe) til hele familien, med poolvarmer, stige og andet tilbehør, kan du virkelig skabe en luksuriøs oase lige uden for døren. Hos Biltema finder du et stort udvalg af pools til alle aldre, der giver afslapning, kølighed og en følelse af luksus. Alt sammen for at opfylde din drøm til en fantastisk pris!

Frisk pool hele sommeren

Det kræver regelmæssig vedligeholdelse at holde en pool ren. Ud over særlige kemikalier kræver poolen også vedligeholdelse i form af støvsugning og eventuel fjernelse af alger, der kan børstes væk. Der findes et hav af smart pooltilbehør, hvoraf en del er nødvendige produkter, mens andre er beregnet til at gøre det lettere for dig at vedligeholde poolen. Poolen er typisk udstyret med en almindelig pumpe med filtre. Ud over dette er sandfiltre eller filterkugler noget, du kan tilkøbe for at få en ekstra god poolrengøring. Til regelmæssig rengøring kræves der også forskelligt tilbehør til at vaske poolens bund og kanter med samt kemiske hjælpemidler til at desinficere vandet. Hos Biltema finder du et stort udvalg af poolplejeprodukter, som gør det nemt at holde poolen frisk hele sommeren. Hold poolen ren med Biltemas poolpleje! Her kan du læse, hvordan du nemt holder din pool frisk hele sommeren:

Poolpleje - 4 enkle trin

Lær fire grundlæggende poolrensningstrin, der vil holde din pool ren og frisk hele sommeren.

Læs mere

Pool-vedligeholdelsesguide, der kan downloades

Læs vores vedligeholdelsesguide til din pool og få tips til rengøring, sæsonstart, vinteropstilling og problemløsninger.

Læs guiden her

Tilbehør til poolen

Der findes mange gode tilbehørsprodukter, der hjælper dig med at skabe de perfekte rammer om din pool. I det lidt køligere nordiske klima vælger mange at opvarme vandet i poolen med en varmepumpe. Eller hvorfor ikke vælge et miljøvenligt alternativ som f.eks. en solvarmer til poolen?

For at holde vandet fri for blade, snavs og andet affald er det også vigtigt at gøre brug af en poolbeskytter. På denne måde holder du ikke kun poolen ren, men holder også på den varme i længere tid, som har varmet vandet op i løbet af dagen.

Alt dette og meget mere praktisk pooltilbehør til din udendørspool, som f.eks. poolstige, termometer og reparationssæt, kan du nemt og hurtigt købe hos Biltema. Når sommeren er forbi, kan de fleste pools blot pakkes sammen og opbevares i pulterrummet eller garagen.

Mere pooltilbehør

Relaterede artikler

Afslappende spa i haven

Afslappende spa i haven

Det er vigtigt at koble af og slappe af ordentligt. Gør det med et spabad hjemme i haven. Vi giver dig vores bedste spa-tips!

En dag på stranden

En dag på stranden

En dag på stranden kan so vi alle ved være forskellig. Uanset hvad du kan lide at lave på stranden, har vi strandsagerne som gør dagen til en sommersuccess.

Sådan vedligeholder du din trampolin - for børnenes sikkerhed

Sådan vedligeholder du din trampolin - for børnenes sikkerhed

En trampolin som er vedligehold rigtigt, skænker familien sjov og aktivitet i flere år fremover. Her guider vi dig i hvordan du vedligeholder trampolinen.