Sommerferie i autocamperen – camping når det er allerbedst

Sommerferie i autocamperen – camping når det er allerbedst

Campingplads efter campingplads begynder hurtigt at blive fyldt med feriehungrende turister, der elsker camping. Autocamper efter autocamper ruller stille ind på opstillingspladsen, hvorefter forteltet bliver slået op, campingstolene klappes ud, og pladsen foran grillen indtages. En sommer med ferie i autocamperen står for døren!

Flere og flere begynder at få øjnene op for det fascinerende ved at holde ferie i en autocamper, og ferieformen bliver mere og mere populær. Og det kan vi kun være enige i. Men hvad kræver det så, for at campingturen bliver en succes? Vejr og vind kan vi (desværre) ikke styre, men vi har produkterne, der forsøder campingtilværelsen.

Tjek udstyret

Før du begiver dig ud i ferietrafikken, bør du tjekke dit udstyr. Har du alt, hvad du skal bruge? Er alt udstyr intakt og funktionsdygtigt? Det kan f.eks. være en god idé at pakke forteltet ud i ro og mag derhjemme for lige at se, at alt er der, og at alt er intakt og rent. Skriv en pakkeliste med alt det vigtige udstyr, I skal have med, og sørg for at kontrollere, at alt udstyr virker, før det pakkes ned.

Er du usikker på, hvad du skal pakke? Se vores pakkeliste nedenfor!

Godt at have – udstyr til camping med autocamperen

• Niveauklodser
• Reservehjul og donkraft
• Værktøjskasse
• Spildevandstank
• Vanddunke
• Gasflaske
• Lommelygte
• Cykler

Fortelt

For de fleste campister fungerer forteltet som en transportabel stue. I forteltet kan du indrette dig, som du vil, alt efter smag og behag naturligvis. Mange vælger at bruge forteltet som stue og spisestue – et rum, hvor man helt enkelt kan være sammen. De fleste lægger en teltmåtte i forteltet eller en udendørsmåtte med en eller anden form for byggeplast underneden for at undgå fugt.

76829

Hvis man ikke vil have et stort fortelt, kan man hegne sin udeplads inde med en robust vindskærm. Vindskærmen beskytter mod både vind og indsyn og garanterer mange hyggelige aftener i det fri.

Bord og stole i forteltet

Forteltet bliver også en naturlig spiseplads på campingturen, hvor I kan nyde grillmiddage sammen eller sjove spilleaftener. Køb et praktisk, sammenklappeligt campingbord med behagelige sammenklappelige stole – så har du en spiseplads, der er en sand campist værdig!

Køb campingvogn møbler her

 

Madlavning og køkken

Køkkenet i autocamperen eller campingvognen er måske ikke altid udstyret som et gourmetkøkken. Hvilket det heller ikke skal være. I er jo ude at campere. Hvis campingvognen ikke har indbygget komfur, kan du nemt og hurtigt lave mad på en praktisk kogeplade. Hvis din autocamper er så stor, at den har opbevaringsplads, kan det også være en god idé at medbringe en grill. I så fald er en elektrisk grill eller gasgrill at foretrække.

Solpaneler

Solpaneler som energikilde bliver mere og mere populært blandt ejere af autocampere og kan nemt monteres på autocamperen. Med det rette solpanel kan du oplade en større batteribank eller effektivt forsyne din autocamper med energi. Visse af vores solpaneler har også USB-stik, så du kan oplade din telefon, tablet eller andet udstyr.

Læs mere om solpaneler

Skal du campere ved stranden?

En solstol, en parasol, et håndklæde og en god bog – så er succesen hjemme, eller hvad? Medbring alt, hvad du skal bruge til en dag på stranden.

Her får du tips til alt, hvad du skal bruge

Rengøringsguide til autocamperen

Har du behov for at rengøre din autocamper, før du begiver dig ud i ferietrafikken?

Læs vores rengøringsguide her

Relaterede artikler

Tag på bilferie!

Tag på bilferie!

Beviv dig ud på bilferie og opdag landet! Men inden du begiver dig afsted er det vigtigt at du kontrollerer din bil.

Lav mad udenfor

Lav mad udenfor

Det er praktisk og nemt at lave mad udendørs, og hele familien kan være med og bidrage.

Tilbring sommeren på båden

Tilbring sommeren på båden

Vi giver tips til en vidunderlig sommer til havs, for hele familien.