Voksne og børn - find det rigtige sportsudstyr hos Biltema

Voksne og børn - find det rigtige sportsudstyr hos Biltema

Fodbold, basketball, floorball, bordtennis, badminton, ja listen over populære indendørs sportsgrene er lang. Lige så lang som listen over kvalitetssportsudstyr, som du kan finde hos os hos Biltema. Hos os finder du alt fra barnets første floorballstav til reservebolde til tennistræning.

Måske skulle du eller børnene prøve en ny sport?

Ofte skal man købe nyt sportsudstyr, når man skal i gang med en ny sport. Mange mennesker vælger ikke at bruge for mange penge på dyrt mærkeudstyr, før de ved, at den nye sport er en varig aktivitet. Derfor er vores sortiment helt perfekt, for du får både kvalitet og masser af forskellige typer udstyr til din sport – til en fornuftig pris.

Basketball

Drømmer børnene om at blive den næste Michael Jordan og foretage gode kast fra trepointslinjen? Giv dem en basketbold, så de kan træne hjemme i indkørslen, eller en bold som de kan tage med til basketballtræning. I vores sortiment finder du velafbalancerede bolde til basketball i forskellige størrelser. Basketboldene giver et godt greb, flot opspring og er velegnede til både begyndere og erfarne basketballspillere. Så er man klar til at begynde med at øve driblinger og straffekast!

Vores basketsortiment

Floorball

Floorball er en tempofyldt og sjov holdsport, som mange vælger at prøve kræfter med i en ung alder, men også spiller for at dyrke motion og have det sjovt i de ældre dage. Floorball er en sport, der passer til de fleste, og som kan spilles både indendørs og udendørs. Det er en populær sport at samle nabobørnene omkring til en floorballturnering på vejen.

Men mange, der dyrker floorball, gør det indendørs i en sportshal, og så har man brug for både den rigtige floorballstav og floorball-bolde. Og alt det finder du hos os hos Biltema! Du kan endda købe floorballmål, så du kan øve skud og målbevægelser derhjemme.

Vores floorballstave

I vores udvalg af floorballstave finder du matchstave, der er godkendt af IFF (International Floorball Federation). De er lette og med deres stift skålformede blad giver de dig god boldkontrol og hurtige skud. Vi har også floorballstave med lige blad, der gør det nemt for børn og begyndere at spille, uanset hvordan de holder på staven.

Hvordan vælger jeg den rigtige floorballstav?

Floorballstave er enten venstre- eller højreholdte, og hvilken du skal vælge, afhænger af, hvilken hånd du holder tættest på stavens blad. Så hvis du har din venstre hånd nederst, så er det en venstrehåndsstav, du skal købe, og omvendt. Det er også vigtigt, at du prøver den rigtige længde floorballstav, inden du køber den.

Din højde = skaftlængde på floorballstaven:

  • 110-125 cm = 65 cm skaftlængde
  • 130-135 cm = 75 cm skaftlængde
  • 150-160 cm = 87 cm skaftlængde
  • 170-180 cm = 96 cm skaftlængde
  • 180-190 cm = 100 cm skaftlængde

Vores floorballsortiment

Fodbold

Fodbold er i høj grad en udendørs sport, men spilles i en stor del af vinteren indendørs af både små og større børn. Måske vil du give børnene mulighed for at øve deres fodboldfærdigheder hjemme i haven eller nede i kælderen eller spille en kamp mod deres venner? Eller måske spiller du selv fodbold med dine venner og skal have en matchbold?

Uanset hvad du skal bruge fodbolden til, finder du velafbalancerede og slidstærke fodbolde til både indendørs og udendørs brug i vores sortiment. Du kan købe vores fodbolde i forskellige størrelser, farver og materialer, så de passer til både store og små spillere.

Vores fodboldssortiment

Ketsjersport

Ketsjersportsgrene er populære, netop fordi du kan udøve dem på så mange forskellige niveauer. Du kan både træne for at konkurrere og for at spille på hobbyniveau med venner. I Biltemas sortiment til ketsjersport finder du sportsudstyr til de mest populære sportsgrene i genren, badminton, tennis og bordtennis. Vores ketsjerudstyr er perfekt til dig, der spiller på hobbyplan, eller som er helt ny på banen og gerne vil teste, om sporten er noget for dig.

83915

Badminton

Badminton er en favoritaktivitet hos mange, netop fordi det er let at spille, og fordi næsten alle kan deltage på basis af deres egne evner. Hos os hos Biltema finder du blandt andet et praktisk badmintonsæt med bolde og tilhørende taske med håndtag, så sættet er nemt at tage med til badmintonhallen, til stranden eller ud i haven.

Bordtennis

Bordtennis, eller ping-pong som det også kaldes, er en rigtig familiefavorit. Bordtennis er også perfekt, hvis børnene vil indbyde deres venner til en klassisk bordtennisturnering og hoppe og springe til de er røde i kinderne, indtil en af dem står som vinder. Bordtennis kan spilles af mange, det eneste, du har brug for, er bordtennisstativ, bordtennisbolde og et bordtennisnet. Hvis du ikke har plads til et helt bordtennisbord, kan du købe et fleksibelt bordtennisnet, som du nemt kan fastgøre på et almindeligt rektangulært eller kvadratisk bord derhjemme. På den måde kan du også tage bordtennis med på ferie i sommerhuset, til vennerne eller til aktivitetsdagen på arbejdet.

Tennis

Tennis er en tempofyldt og populær sport, både indendørs og udendørs i den varme sommersæson. Uanset om du er en ivrig tennisspiller eller kun lige er begyndt at spille, har du brug for tennisbolde. Hos os hos Biltema finder du store pakker med slidstærke, gasfyldte og højt hoppende tennisbolde. Du kan få tennisbolde, der er lidt blødere og tilpasset til børn og nybegyndere, men du kan også få tennisbolde, der er godkendt til spil iht. standarden fra det internationale tennisforbund, ITF.

Vores sortiment til ketsjersport

Godt at have til træning

Udover ketsjere, stativer og bolde, som selvfølgelig er det vigtigste at have til træning, er der mere udstyr, som det kan være praktisk at købe. En vandflaske er altid god at have med, så du kan tage en tiltrængt drikkepause og tørre sveden af panden.
Har du mange bolde i luften? Eller i det mindste mange bolde hjemme i sports-skuffen? Så er det også en god ide at have en boldpumpe ved hånden, for man ved aldrig, hvornår boldene skal pumpes. 

Relaterede artikler

Træn effektivt derhjemme!

Træn effektivt derhjemme!

Vi guider dig i hvordan du kommer igang med træningen derhjemme. Byg dit eget hjemmetræningscenter og kom i gang!

Trælegetøjet, som børn vil elske

Trælegetøjet, som børn vil elske

Leder du efter trælegetøj? Så er du kommet til det rigtige sted!

En dag på stranden

En dag på stranden

En dag på stranden kan so vi alle ved være forskellig. Uanset hvad du kan lide at lave på stranden, har vi strandsagerne som gør dagen til en sommersuccess.