Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Borsæt

På denne side finder du en verden af forskellige borsæt. Du har rig mulighed for at købe både metalbor, træbor, betonbor og mange andre former for bor sætvis. Vores udvalg spænder bredt, så vi har helt sikkert også nogle passende bor til netop din boremaskine.

Borsæt til ethvert formål

Hvad end du har planer om at bore i træ, beton, mursten eller noget helt fjerde, så kan vi byde ind med prisvenlige borsæt til formålet.
For at opnå det bedst mulige resultat har du brug for de rigtige bor. Med de rigtige bor vil du nemlig opnå både mere præcise og flottere huller. Brug derfor lidt tid på at gennemgå vores sortiment for at finde netop de bor, der egner sig bedst til dit projekt.

Er du i tvivl om, hvilket borsæt du skal vælge, så hjælper vi dig gerne med at finde et sæt, der passer til dine behov. Vi besvarer også gerne alle tænkelige spørgsmål om vores forskellige sæt.