Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Hulsave

Er du på udkig efter hulsave til faste lave priser? I så fald er du kommet til de rigtige.
Vi fører et bredt udvalg af hulsave i en lang række forskellige størrelser, der egner sig til forskellige formål. Hvad end du planlægger at skære i træ, metaller, rustfrit stål eller noget helt fjerde, så har vi den rette hulsav til dig og dit projekt.

Køb hulsave enkelt- eller sætvis

Biltema kan hjælpe dig godt videre, uanset om du foretrækker at købe hulsave enkeltvis eller sætvis. Du kan ved at købe et sæt få både forskellige hulsave og hulsavsholdere i forskellige størrelser. Endvidere vil sættene typisk indeholde en adapter.
Hulsavene, hvad end du køber dem enkeltvis eller sætvis, kan bl.a. bruges til savning af huller i vægge til tilslutnings-, lofts- og apparatdåser. Vi forhandler bl.a. hulsave, der egner sig til hulboring i mursten og lignende stenmaterialer såvel som hulboring i gips og træ.
Forventer du jævnligt at løse opgaver, hvor du har brug for hulsave, så kan du gøre klogt i at købe et sæt, der indeholder de hulsave, som du måtte få brug for.
Hulsavene er overvejende tilegnet professionelle håndværkere, herunder elektrikere og blikkenslagere. Den fødte handyman eller -kvinde vil dog også kunne få gavn af hulsavene i forbindelse med hulboring i forskellige sammenhænge.

Hulsave med en god skærehastighed og levetid

Skærehastighed og levetid er nogle af de vigtigste parametre ved køb af hulsave. Derfor har vi nøje udvalgt vores lagerførende hulsave med udgangspunkt i disse parametre, så du er sikret den bedste performance.

Du kan bl.a. bruge vores hulsave i følgende sammenhænge:

  • Rørgennemføringer
  • Ventilationsrør
  • Huller til forgreningsdåser
  • Ventilationsanlæg

.. og meget andet!
Med vores hulsave i høj kvalitet kan du se frem til at opleve vibrationsfri og stille drift samt skærehastighed i den helt høje ende.

Ønsker du at vide mere om de forskellige hulsave og deres savdybde, diamater og andre specifikationer, så klik dig ind på de enkelte produktsider. Her vil der fremgå al relevant info.

Er du i tvivl om noget?

Så vil vi gerne byde ind med vejledning og sparring.
Kontakt os via mail eller telefon ved brug for hjælp. Alternativt kan du rette henvendelse til en medarbejder i dit lokale Biltema varehus.