Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Forsænkere

Biltema er din pålidelige og konkurrencedygtige forhandler af forsænkere. I vores udvalg vil du finde forsænkere til både træ, metal og andre materialer. Vi har samlet alle produkterne på denne underside, så du nemt og bekvemt kan finde de produkter, som du leder efter.

Derfor skal forsænkeren være at finde i din værktøjskasse

Din værktøjskasse indeholder sandsynligvis både et vaterpas, rawplugs, skruer, en hammer, målebånd og skruetrækkere, men hvad med forsænkere?
Skal du sikre dig, at skruen kommer ned i niveau med materialet, så skal du gøre brug af en forsænker. Du kan ved hjælp af en forsænker nemt undersænke en skrue i f.eks. stål og træ. Du kan med fordel lave en forsænkning, inden du skruer skruen i med henblik på at opnå det flotteste resultat. Når du bruger en forsænker, så udvider hullet sig, således at der bliver plads til skruehovedet.

Mangler du også en forsænker i din værktøjskasse, så har du rig mulighed for at forkæle dig selv med lidt nyt grej til din værktøjssamling.

Forsænkere kan bruges i mange materialer

Biltema forhandler forsænkere til en lang række forskellige materialer. Hvilken forsænker du skal købe afhænger af, hvilket materiale du skal arbejde med. Nogle forsænkere er nemlig mest egnet til træ og metal, mens andre kan bruges til laminat, plastik m.v.
I stedet for at gætte dig frem til, hvilken forsænker du skal købe, så kan du med god grund gennemgå vores produkter, der byder på både grundige beskrivelser og gode billeder.

Køb forsænkere sætvis og spar penge

Ønsker du at have en forsænker til ethvert formål, så kan du sjældent nøjes med én forsænker. De forskellige forsænkere har nemlig hver deres forcer. Derfor kan det give mening at købe flere forsænkere, nu hvor du alligevel er på indkøb. Du kan for eksempel købe et sæt indeholdende flere forsænkere.
Med vores faste lave priser på forsænkere i sæt kan du altid gøre en rigtig god handel. Inde på produktsiderne vil du kunne finde en liste over, hvilke butikker der har forsænkerne på lager. Du vil endvidere kunne bestille delene direkte på vores webshop – det er både nemt og sikkert.

Disse faktorer skal du være opmærksom på

Ved køb af forsænkere bør du lægge mærke til en række vigtige faktorer. Du skal først og fremmest undersøge, om den givne forsænker er egnet til dit konkrete formål. Det kan f.eks. være, at du har planer om at bore i metal eller træ og i den anledning gerne vil bruge en forsænker til at sikre en flot finish.

Det er bl.a. værd at have fokus på følgende:

  • Fatning
  • Størrelse (i diameter)
  • Forsænkningsvinkel

Ovenstående er nogle af de specifikationer, du vil blive præsenteret for, når du gennemgår vores udvalg af forsænkere.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.