Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Metalbor

Bestil nemt og bekvemt de ønskede metalbor til konkurrencedygtige priser på nettet. Biltema forhandler en verden af forskellige bor, og metalbor er naturligvis ingen undtagelse. Vi har metalbor i alle størrelser og til alle formål, hvorfor vi antager, at du vil kunne få dækket dine behov hos os.

Metalbor til boreopgaver i både bløde og hårde metaller

Står du over for en opgave, hvor du skal bore i metal, hvad end det drejer sig om bløde eller hårde metaller, så har du brug for metalbor til formålet. Metalborene er meget kraftige og vil derfor kunne håndtere langt de fleste hårdere materialer.

Metalbor egner sig bl.a. til boring i følgende materialer:

  • Messing
  • Jern
  • Aluminium
  • Rustfrit stål

.. og en lang række andre metaller!
Et metalbor kan i mange tilfælde også bruges til boring i træ, nogle typer af plast m.v. Af følgende grund hører metalbor til blandt de mere alsidige bor.

Er du på udkig efter bor, der kan bruges til at bore i stort set alle materialer, så vil du aldrig gå helt galt i byen ved at købe metalbor. For konkret info om, hvilke materialer de forskellige metalbor egner sig til, bør du dykke ned i vores produktbeskrivelser. Du er også velkommen til at kontakte os ved behov for mere info.

Kunsten at bruge en boremaskine og metalbor

Er du allerede i besiddelse af en boremaskine og dertilhørende metalbor, så vil du i princippet kunne igangsætte dit projekt med det samme. Er det dog første gang, du skal udføre sådanne opgaver, så er der nogle ting, du skal sætte dig ind i, inden du begynder at bore i nogle af de hårde metaller som jern og messing.

Nedenfor får du nogle konkrete tips til at bore huller i forskellige hårde materialer:

  1. Start med at forbore et mindre hul (med forboring er det muligt at bore mere præcist i forskellige metaller)
  2. Brug altid nye og skarpe metalbor (for at kunne bore præcise og flotte huller har du brug for nye og skarpe metalbor – borets skarphed har stor betydning for resultatet)
  3. Vær opmærksom på de anbefalede omdrejningshastigheder (de anbefalede omdrejningshastigheder kan variere fra boremaskine til boremaskine)
  4. Køl boringen med skæreolie eller sprit (ved boring i hårde metaller kan der med fordel bruges skæreolie – ved boring i aluminium anbefales køling med sprit)
  5. Fjern boremel og spåner undervejs (når du borer, så bør du hyppigt trække boret ud af hullet, så du kan fjerne boremel og spåner).

Tager du action på ovenstående råd, vil der være udsigt til et bedre boreresultat.

Du kan bestille dine metalbor med få klik

Her på www.biltema.dk kan du med få klik bestille metalbor i de ønskede størrelser. Du finder både bor enkeltvis og i sæt og kan selvfølgelig nyde godt af vores lave priser.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.