Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Træbor

Mangler du træbor til dit træarbejde?

Så bør du ikke snyde dig selv for at gå på opdagelse i vores store udvalg af træbor i forskellige størrelser og udgaver. For at kunne bore i træ har du ikke kun brug for en god og brugervenlig boremaskine, men selvfølgelig også nogle bor – i dette tilfælde træbor. Ønsker du også maksimal kvalitet for pengene, når du handler træbor, så er vi det helt rigtige match for dig. Vi kan nemlig tilbyde kvalitetsbor til skarpe priser.

Træbor i alle tænkelige størrelser og længder

Et træbor er ikke bare et træbor.
Træbor findes ikke kun i forskellige størrelser og længder, men også i forskellige former og kvaliteter. Vi forhandler det hele, så du kan købe de perfekte træbor med afsæt i dine præferencer og aktuelle behov.

Med vores træbor er du sikret både god holdbarhed og høj ydelse. Du kan endvidere være sikker på, at uanset om du skal bygge en ny trægarage, eller om du blot skal bore i tynde lister, så har vi træbor til det givne formål.
Er du også af den overbevisning, at man aldrig må gå ned på værktøj og tilbehør, så kan du overveje at købe træbor sætvis. Så får du nemlig træbor i en række forskellige størrelser. Derved bør der være gode forudsætninger for, at du kan finde et passende bor, uanset om du skal bore i den ene eller anden trætype.

Et træbor med cylindrisk fæste er som hovedregel et sikkert valg
Selvom der er rig mulighed for at købe specielle træbor, så er det en kendsgerning, at man i langt de fleste tilfælde kan klare sig med et traditionelt træbor med et cylindrisk fæste. Denne type bor kaldes også spiralbor og vil, med kun ganske få undtagelser, dække de flestes behov, når det kommer til træboring.
Det traditionelle træbor (spiralbor) er kendt for at give jævne og fine snitflader. Det er desuden nemt og bekvemt at arbejde med denne type træbor, hvorfor det er det foretrukne valg blandt håndværkere.

Træboring med høj præcision

Ved at købe træbor i høj kvalitet vil du kunne opnå træboring med høj præcision.
Træbor er generelt kendt for at levere en præcis boring, ligesom træborene er i stand til at transportere spåner op fra borehullet på effektiv vis. Træbor byder typisk på både skarpe skær og centerspids. Sidstnævnte er med til at sikre, at boret ikke glider. Dette vil komme dig til fordel, når du skal bore i alt fra alm. træ til spånplader og krydsfiner.

Gør en god handel på træbor

Med vores store udvalg af træbor vil der være noget for enhver smag. Vi håber derfor også, at du finder, hvad du leder efter. Vi har, ved at samle alle borene på denne side, gjort jagten på de perfekte træbor lidt lettere. Desuden har vi valgt at forkæle dig med gode priser på alle vores bor.