Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Flisebor

Her på siden finder du vores aktuelle udvalg af flisebor. Vi forhandler flisebor i høj kvalitet, der sikrer dig et godt boreresultat. Med disse bor har såvel professionelle som amatører rig mulighed for at lave hul i fliser, glas og keramiske materialer på nem og tryg vis. Dyk med fordel ned i vores udvalg, og se hvad vi kan tilbyde.

Sådan borer du i fliser

Det behøves hverken at være svært eller tidskrævende at bore i fliser eller klinker. For at sikre et godt resultat skal du først og fremmest finde en god boremaskine og dertilhørende bor, i dette tilfælde flisebor, frem. Du kan købe begge dele i vores butikker eller via vores webshop.
Inden du kan udføre selve borearbejdet, kan du overveje at gøre brug af et gammelt, men smart, håndværkertrick. Tricket har til formål at sikre, at boret ikke skrider. Mere om dette nedenfor.

Sådan undgår du, at boret skrider:

  1. Lav et kryds på flisen ved hjælp af malertape (horisontalt og vertikalt)
  2. Tegn et kryds i midten af malertapen (der, hvor tapestykkerne overlapper)
  3. Placér boret i midten af krydset (der, hvor blyantstregerne overlapper)

Gør du brug af ovennævnte fremgangsmåde, så er du næsten garanteret et flot resultat, idet boret ikke kommer til at skride.

Mål op, inden du begynder at bore

Foruden at gøre brug af føromtalte håndværkertrick, hvor der skulle bruges malertape og en blyant, så skal du også sørge for at måle op. I den forbindelse skal du have dit vaterpas i brug. Skal du f.eks. hænge en hylde op, så er det vigtigt, at hullerne flugter, så hylden kommer til at hænge helt lige. Det er ikke hensigtsmæssigt at lave flere huller i fliserne end højst nødvendigt, hvorfor du så vidt muligt skal forsøge at gøre det rigtigt første gang. Tag dig derfor den fornødne tid og forbered dig godt.

Brug altid et flisebor, når du skal bore i fliser

Skal du bore i fliser på badeværelset eller i køkkenet, så er det ikke underordnet, hvilket bor du bruger til formålet. Som navnet antyder, så er flisebor beregnet til fliseboring, og du bør derfor holde dig til denne type bor. Anvender du et murbor i stedet for et flisebor, så løber du en unødig stor risiko – risikoen for, at flisen flækker. Derfor betaler det sig at købe de rigtige bor til det givne formål.
I dit valg af flisebor skal du bl.a. tage højde for størrelsen. En god idé kan være at købe et fliseborsæt, hvor du får bor i forskellige størrelser. Så vil du stort set være dækket ind i alle situationer.

Har du spørgsmål til vores flisebor?

I så fald vil vi meget gerne høre fra dig. Vi kan med sikkerhed hjælpe dig videre, hvad end du er i tvivl om, hvordan du bruger dine nyindkøbte flisebor, eller hvilke du skal købe.