Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Betonbor

Biltema fører et bredt udvalg af betonbor i høj kvalitet. I vores sortiment finder du både betonbor, der kan købes stykvis, såvel som betonborsæt, der indeholder bor i en lang række størrelser. Med disse bor er det muligt at bore i såvel beton som marmor og mursten. Klik på de enkelte produkter for at blive klogere på de konkrete anvendelsesmuligheder og specifikationer.

Hvornår skal jeg bruge betonbor?

Betonbor er uundværlige i en række forskellige situationer.
Beton er som bekendt et meget stærkt materiale, hvorfor du ikke vil kunne bruge en hvilken som helst form for bor, når du skal bore i en betonmur. Betonbor minder på flere måder om murbor, men skiller sig ud på i hvert fald ét vigtigt punkt – skaftet. Borets skaft har nemlig en helt særlig form.
Et betonbor kommer i øvrigt typisk med to, tre eller fire kraftige skær, der er i stand til at trænge gennem beton. I forhold til anvendelsesmulighederne, så kan du bl.a. få brug for betonbor, når…

  • Du skal hænge hylder op
  • Du skal hænge lamper op
  • Du skal montere en biopejs på væggen
  • Du har af andre grunde brug for at bore i betonvæggen

Uanset om du har planer om at hænge lamper, hylder eller noget helt tredje op, så skal du have fat i nogle betonbor, hvis du skal bore i en betonmur. De færreste andre bor er nemlig i stand til at håndtere beton.

Du har foruden betonbor brug for en borehammer

Betonbor kan naturligvis ikke stå alene. Du har også brug for en god og holdbar borehammer.
Under normale omstændigheder bør man ikke bruge en almindelig boremaskine, når der skal bores i beton. Du bør i stedet benytte en borehammer, der er designet og udviklet til at kunne bore i meget hårde materialer såsom beton.
Skal du undgå at gøre skade på væg og udstyr, så er det alfa og omega, at der bruges det rigtige udstyr til boringen. I dette tilfælde vil henholdsvis en borehammer og dertilhørende betonbor kunne løse opgaven.

Betonbor med stor effektivitet og høj præcision

Er du på udkig efter betonbor, der kan præstere en høj ydelse, høj præcision og ikke mindst stor effektivitet, så er du havnet på den rigtige side. Vi forhandler nemlig betonbor, der kan levere den ønskede præcision og ikke mindst hulkoncentricitet. Du har dermed gode forudsætninger for at skabe et godt resultat, når du skal udføre krævende boreopgaver.
Har du brug for hjælp til at vælge de helt rigtige betonbor? Så skal du være mere end velkommen til at række ud til os. Vi er klar til at rådgive dig såvel online som i vores lokale butikker.