Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bilbelysning til gode priser

I trafikken er det vigtigt at kunne se og blive set. Fjernlys, arbejdsbelysning og blinklys er nogle produkter som kan være afgørende for at undvige en ulykke. Selv praktisk interiørbelysning til bilen finder du her. Vi har et stort sortiment af bilbelysning hos Biltema, der som altid er i høj kvalitet og til en lav pris!

Hvis du har spørgsmål til det eller har brug for vejledning til at finde det helt rigtige intercom system til MC hjelm, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg her på siden eller i et af vores varehuse rundt omkring i Danmark. Du har mulighed for at bestille dine varer i ro og fred her på siden, tilføj dem til din indkøbsliste, betal og afhent dine varer i dit ønskede varehus efter bare 2 timer.

 

Gode råd til bilbelysning

Vi anbefaler, at du løbende tjekker op på om din bilbelysning virker, da det er vigtigt at kunne blive set og give signaler til andre bilister, herunder havariblink og blinklys. Det er nemlig dit ansvar, som bilist, at have styr på om din bilbelysning virker, og hvordan de forskellige lygter aktiveres og afbrydes.

I Danmark har vi regler om at man, som bilist, altid skal køre med nærlys eller kørelys foran på bilen hele døgnet. I lygtetændingstiden skal baglygterne også være tændt. Lygtetændingstiden er fra solen går ned til solen står op, derfor er lygtetændingstiden længere eller kortere alt efter om vi er i en sommermåned eller en vintermåned. Desuden gælder lygtetændingstiden også, i tunneler og når sigtbarheden er nedsat, det kan eksempelvis være når det regner, sner eller er tåget. Når det er mørkt og nedsat sigtbarhed må tågelygter kun benyttes, det vil sige hvis det er tåget, regner eller sner kraftigt imens der er mørkt.

Med billygter fra vores sortiment er du godt kørende, find de lygter, reflekser og interiørlys du mangler til din bil her. Så er du godt kørende.