Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Baglygter til bil

Trænger din bil til nye lygter? Her på siden finder du nye baglygter til din bil. Vores udvalg byder på lygter i forskellige former og størrelser, så du finder helt sikkert noget, du kan bruge til din bil. Mangler du nyt baklys, finder du også dem her.

Baglygter til bil - nem udskiftning af lygter

Har du brug for nye baglygter til din bil, så har vi alt du skal bruge, for at få ordentligt lys på din bil igen. Er du i tvivl om, hvordan du monterer dine nye lygter? Selvom du måske ikke har den store erfaring som mekaniker, kan du nemt og enkelt installere dit nye lys selv. Lygterne kommer med det, du skal bruge, for at montere dem korrekt. Der medfølger f.eks. ledninger og monteringsskruer. De medfølgende vejledninger guider dig til, hvordan du monterer dit nye lys. 

Der findes ikke noget værre end at køre bagved en bilist, der ikke har baglygter på bilen eller ikke har tændt dem. Det kan være farligt for dine medtrafikanter, hvis du kører med dårlige eller ødelagte lygter. Vi anbefaler, at du altid kører med det bedste lys på din bil.

 

Sikkerhed med baglygter til bilen

Man bør aldrig gå ned på gode baglygter til bilen, for det handler om både din og dine medtrafikanters sikkerhed. Lys er med til at signalere til dine omgivelser, når du f.eks. bakker eller bremser. På den måde kan du gøre bilister opmærksomme på dine handlinger for at undgå uheld.

Du har sikkert oplevet mange bilister, der kører med slukket baglys. Det kan være ubevidst, for på mange nye biler skal lysene tændes manuelt. Vi anbefaler, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan din bil fungerer, så du altid tager hensyn til andre ved at have rigeligt med lys på din bil.

Når du mangler nye lygter til din bil, kan du være sikker på, at vi har et godt udvalg til lave priser. Du finder det hele her på siden.