Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Beslag til lys på bilen

Beslag til lys på bilen giver dig mulighed for at montere ekstra lys på din bil. Mangler du bedre sigtbarhed, kan du nemt montere et beslag til lys foran på din bil. Vil du gøre dit køretøj mere synligt for dine medtrafikanter, kan beslaget også monteres bag på din bil.   

Hvordan bruger jeg beslag til lys på bilen?

Beslag til lys på bilen er til dig, der ønsker mere eller bedre belysning på din bil. Her finder du beslag, du kan montere bag nummerpladen samt foran eller bagpå bilen.
Har du brug for bedre sigtbarhed på din bil, kan du montere et beslag til lys på din bils front. Dette er særligt praktisk i vintermånederne, hvor du ofte oplever kort sigtbarhed, når du kører. Også på landeveje, hvor der er langt mellem lygtepælene, er det rart at have lidt ekstra lys.
 
Beslagene er også rigtig gode, hvis du vil gøre din bil endnu mere synlig for andre trafikanter. Du kan montere et beslag på bilens kofanger eller bag nummerpladen. De fleste biler har efterhånden dioder ved nummerpladen. Hvis din bil ikke har dette, er et ekstra beslag din store redning.
Det er meget vigtigt at have god og korrekt belysning på bilen. Det gør det nemmere for dine medtrafikanter at se din bil, når du kører på f.eks. en mørk landevej.

 

Sådan bruger du beslag til lys på bilen

De fleste har på et eller andet tidspunkt brug for et beslag til lys på bilen. Kender du det, at du kommer kørende på en mørk og tåget markvej, hvor der er langt mellem de nærmeste lygtepæle? I de tilfælde er det meget rart at have mere belysning på sin bil.
Det er ganske nemt at montere et beslag til lys på din bil. Skal du have lys på din nummerplade, monterer du ganske enkelt beslaget bag nummerpladen, uden indgreb i kofangeren. Til ekstra lygter monterer du derimod beslaget i bilens kofanger, som ikke giver ridser i bilen.

Det er ikke alle lygter, der er lovlige at montere på bilen. Du kan orientere dig om gældende regler og lovgivning hos Rådet for Sikker Trafik på dette link: https://www.sikkertrafik.dk/raad-og-viden/i-bil/lys-og-lygter.    

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.