Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Nummerpladelys i topkvalitet

Der kræves nummerpladelys til identifikation af køretøjets nummerplade om natten, og derfor er det en nødvendighed at vedligeholde denne del. Så står du og mangler nummerpladelys, fordi den gamle er defekt, eller dens levetid er overskredet, så er du kommet til det helt rette sted. Her finder du et stort udvalg af nummerpladelys, hvor du med garanti finder belysning, der kan monteres på din bil. Udover de attraktive priser, så er du hos Biltema sikker på at få kvalitet i topklasse, da vi prioriterer gode reservedele og deres nødvendighed ift. din sikkerhed under kørsel. Har du brug for hjælp, har du spørgsmål eller bare brug for kompetent rådgivning, så står vi klar i vores fysiske butikker.

Hvordan udskiftes nummerpladelys?

Nummerpladelyset udskiftes ved at afmontere de to skruer, som nummerpladelyset typisk er fastgjort med. Derefter kan du ubesværet tage nummerpladelygten af eller skifte pæren. Dernæst bør du tjekke om lyset fungere korrekt, inden du fastsætter lygteglasset. Det er brugervenligt og let udførligt for de fleste selv at stå for udskiftningen af nummerpladelyset, og det tager oftest ikke meget af din tid.

 

Råd til brug af nummerpladebelysning

  • Levetiden på nummerpladelyset afhænger af den anvendte lampe og dens type.
  • Levetiden afhænger af køretøjets brug om natten og hyppigheden heraf.
  • LED-pærer er markant mere omkostningseffektive, holdbare og pålidelige end glødepærer
  • Hold øje med lampens lys. Hvis lampens lys bliver mørkere og mørkere, er det tegn på, at lampen snart går i stykker. Udskift derfor med det samme uden at vente på, at den springer.
  • Bemærk hvor rene lysdækslerne er. Deres tilsmudsning har en negativ indvirkning på effektiviteten af belysningen.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.