Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Blitzlys

Blitzlys gør dig ekstra synlig for dine omgivelser. De kraftige lys signalerer til medtrafikanter og omkringværende mennesker, at de skal være ekstra opmærksomme på dig. Dette er særligt praktisk, hvis du f.eks. kører med tungt gods. Du finder lygterne til personbiler, men enkelte lys egner sig bedst til arbejdskøretøjer. 

Hvornår skal jeg bruge blitzlys?

Blitzlys er rigtig gode at montere på dit køretøj, når du gerne vil være gøre folk ekstra opmærksomme på dig. Dette er særligt nødvendigt, når du kører med arbejdskøretøjer som f.eks. entreprenørmaskiner eller traktorer. Arbejdsmaskiner fylder lidt ekstra på vejene, og det er derfor en rigtig god idé at gøre dine medtrafikanter opmærksomme på dig ved at montere noget advarselslys. Også på byggepladserne er det en ekstra sikkerhed for dine omgivelser, hvor mange ofte færdes på et mindre område. Her er det ekstra vigtigt at gøre dit køretøj synligt.

De smarte og kraftige lygter monteres let på dit arbejdskøretøj som f.eks. en lastbil, men enkelte modeller er også designet til almindelige personbiler. Lysene på personbiler adskiller sig ved at være mindre kraftige end lysene til arbejdskøretøjer.  
Uanset hvad du har brug for af advarselslamper til køretøjer, finder du det her på siden.

 

 
Ekstra synlighed med blitzlys

Gode lys er særligt vigtige på et køretøj, og blitzlys er bestemt ingen undtagelse. De kraftige lys signalerer til folk omkring dig, at de skal være ekstra opmærksomme på dig. Dette gælder særligt på byggepladser, hvor tunge køretøjer og gods ofte kører rundt.
Du bør være opmærksom på, at nogle lys kun bør anvendes til arbejdskøretøjer. De er skarpe som solen, så det kan være skadeligt for øjnene, hvis du kigger direkte ind i dem. Det er stærke sager, som derfor bedst egner sig til arbejdssituationer.   

Har du brug for nogle gode advarselslys, så er du kommet til det rette sted. Hos os finder du lygter i god kvalitet og til skarpe priser. Se vores store udvalg her på siden.