Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Fjernlys i høj kvalitet til lave priser

Hos Biltema.dk finder du et stort sortiment af fjernlys til montering på biler og andre køretøjer. Find halogen, LED fjernlys samt andet tilbehør til fjernlys såsom rammer og stenslagsbeskytter hos Biltema.dk. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal vælge, og hvad du søger, så er vi altid behjælpelige med kompetent rådgivning og ekspertise i vores fysiske butikker. Er du yderligere i tvivl om monteringen af lygterne, så står vi også klar til vejledning.

Fjernlysets funktion

Fjernlys er lygter placeret forrest på din bil, og som sikre, at du kan orientere dig på mørke veje, der ikke er oplyst. Det er både din og andres sikkerhed i nattens mulm og mørke. Kører du derimod ikke med fjernlys, når du skal, kan du risikere, at du ikke når at bremse i tide, hvis der eksempelvis hopper et dyr ud foran dig, eller der holder en strandet bil uden lys midt på vejen. Derfor bør du altid have så meget lys på bilen, at du kan nå at standse inden hindringen og inden for lysets rækkevidde.

 

Fjernlysets formål

Fjernlys benyttes, når nærlyset ikke er tilstrækkeligt. Formålet med fjernlyset er, at føreren på landevej får et sæt stærkere lamper til rådighed for bedre at kunne oplyse vejen. Fjernlyset skal være hvidt eller gulligt, og yderligere kunne oplyse vejen tilstrækkeligt mindst 100 meter foran køretøjet. Alt i vores sortiment efterkommer disse krav, og dermed er du garanteret at finde det rette udstyr og tilbehør dertil i vores sortiment.