Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bilgarager og overtræk

Biler skaber mange muligheder, og for mange er bilen det mest essentielle transportmiddel, de bruger i hverdagen. Når du køber bil, så er bilens stand vigtig især ved brugte biler, og ofte vil du kunne drage fordel af at bevare bilens stand, hvis du engang gerne vil videresælge den. Til det formål er en en bilgarage vigtig for at beskytte din bil mod forskellig slitage forårsaget af støv, vind og vejr. Bilgarager kender du måske enten som en åben carport eller en lukket bygning, der ofte er bygget til ved et parcelhus, men ordet bilgarage bruges også om den overdækning, du kan købe til bilen for at beskytte den.

Hos Biltema finder du et stort udvalg af bilgarager lavet af kvalitetsmateriale i forskellig størrelse, men her på siden kan du også finde garager til motorcykler og ATV’er samt mindre omfattende beskyttelse, der er beregnet til bilens forrude. Er du i tvivl om, hvilken bilgarage du skal bruge i forhold til, hvor du har din bil eller dit fartøj stående, så er du meget velkommen til at henvende dig i din lokale Biltema, hvor vi altid står klar med gode råd og vejledning.

Vigtigt at vide om bilgarager

Bilgarager findes i forskellige afskygninger med forskellig funktionalitet. Du kan finde topgarager, som holder bilruder og bilens tag fri for is og rimfost, mens der også findes overlag, der kaldes for sne- og solbeskyttelse. Denne type overlag dækker kun forruden og virker ved, at det reflekterer solen, så bilen ikke bliver så varm på solrige dage, mens det om vinteren beskytter mod sne og modvirker isdannelser.