Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bakspejle til bil - find klassisk- og indvendigt bakspejl

Det er essentielt for din kørsel og sikkerhed, at du kan kigge bagud og orientere dig optimalt og ukompliceret. Derfor skal bakspejlet være i orden og funktionelt, så det lever op til de sikkerhedsmæssige krav. Bakspejle er ikke et område at gå på kompromis med - både for din og andre trafikanters sikkerhed. Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan kaste et blik i bakspejlet, kan du hos Biltema.dk finde det nye bakspejl, som du står og mangler. Find både klassisk- og indvendigt bakspejl til din bil her. Læs mere om bakspejlene herunder.

Klassisk- og indvendigt bakspejl til bil

Det klassiske bakspejl er et rundt spejl af metal, der fastgøres på tagrenden. Dette spejl informerer føreren om trafiksituationen både bagved og ved siden af køretøjet. Modsat fastgøres det indvendige bakspejl med sugekop på indersiden af forruden. Det indvendige bakspejl informerer føreren om trafiksituationen bagved. Derudover er det indvendige bakspejl er et lille, fleksibelt og drejeligt spejl til ekstra udsyn bagud, og kan manuelt nedblændes ved brug af betjeningsknappen i spejlets underkant. Det kraftige lys fra en anden bilist, der kommer kørende bagfra, reflekteres i bakspejlet og kan blænde føreren. Derfor kan du manuelt blænde ned med betjeningsknappen, når bagfrakommende lys forstyrrer din kørsel.
Hvis du ikke er helt sikker på, hvad du skal eller bør vælge, så er vi altid behjælpelige med kompetent rådgivning og ekspertise i vores fysiske butikker. Er du yderligere i tvivl om monteringen af bakspejlene, står vi også klar med vejledning.