Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Lydisolering til bil

Lydisolering til bilen dæmper nemt og effektivt støj fra motoren eller vibrationer fra bilens hjulkasser. Til formålet er lyddæmpende plader i materialer som filt, skumplast og gummi gode og lydisolerende. Her på siden finder du det, du skal bruge, for at dæmpe generende lyde i din bil.

Lydisolering til bilen - støjdæmpende isolering

Lydisolering til bilen er til dig, der oplever små og store støjgener, når du kører i din bil. Især i biler af ældre dato kan støjgenerne være store. For at dæmpe lyde og vibrationer er måtter i forskellige materialer en god og nem løsning. De lyddæmpende plader isolerer lyde og vibrationer, så de generer dig mindst muligt, når du kører.
Støj fra bilen kan i nogle tilfælde være tegn på, at der er noget galt med din bil. Det kan derfor være en god idé at få din bil undersøgt hos din mekaniker.

Det kan være forstyrrende at køre bil, når du kan høre høje lyde fra bilens motor, vibrationer fra hjulkassen eller et helt tredje sted. Med en lyddæmpende plade kommer du de støjende lyde til livs. Her på siden finder du forskellige plader i materialer, du kan montere i f.eks. bilens bagagerum, motorrum eller kabine.

 

Få større køreglæde med lydisolering til bilen

Lydisolering til bilen hjælper dig ikke kun med at dæmpe forstyrrende lyde, når du kører. Du får også større køreglæde, når du ikke bliver udsat for høje lyde og vibrationer konstant. Af sikkerhedsmæssige årsager er det også vigtigt at dæmpe lyde, der på nogen måde kan påvirke din kørsel. Det kan være svært at holde koncentrationen på vejen, når du er udsat for høje og vedvarende lyde fra bilen.

Vi anbefaler, at du køber støjdæmpende måtter til din bil, hvis du døjer meget med støj, når du kører. Vi har samlet et stort udvalg af forskellige måtter, så du kan finde lige det, du har brug for.