Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Dæktilbehør - find det som du står og mangler

Vidste du, at Biltema.dk også kan hjælpe dig med alt indenfor dæktilbehør? I Biltemas sortiment finder du det mindre tilbehør til bildækkene. Alt både fra ventiler, støvhætter til forskellige dækjern, der medvirker til at gøre dit daglige arbejde nemmere og mindre besværligt. 

Yderligere kan du finde netop dét værktøj, som du behøver, når du skal foretage dækmontering. Rigtig mange af os skifter dæk to gange om året, og derfor kan du finde produkter til dækskift og til opbevaringen af bildækkene efterfølgende. Kan du ikke finde præcis det, som du søger og leder efter, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan oftest finde det, du søger - så både du og vi er tilfredse. Sidder du med eventuelle spørgsmål, er vi kompetente og kan besvare ethvert.

 

Dæktilbehør til din motorcykel

I Biltemas sortiment finder du ikke kun dæktilbehør til din bil - men også til din motorcykel. Du kan med garanti finde det, som du søger her i Biltemas sortiment. Biltema.dk har dæktilbehør til din motorcykel, både hvis du skal reparere eller lappe dæk. Find både lappespray eller vælg et reparationssæt til dækkene på din motorcykel. Nye slanger til motorcykeldæk finder du også her samt kulsyrepatron og regulator til CO2-patron. Hvis du ikke er helt sikker på, hvad du skal eller bør vælge, så er vi altid behjælpelige med kompetent rådgivning og ekspertise i vores fysiske butikker. Er du yderligere i tvivl om, hvad du præcist skal benytte dig af, så står vi også klar til rådgivning og vejledning heraf.