Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

MC folie og styling af din motorcykel

Står du og mangler MC-folie og andet til at style din motorcykel med? Hvis du ønsker at din motorcykel får et mere personlig præg, er du kommet til den rette kategori. Vores produktsortiment til styling af motorcyklen byder bl.a. fodstøttesæt, kantlister, tape til fælge, et udvalg af egerbeskyttere, forskærm, skruer og kabelkapper. Der er mange muligheder for at style din motorcykel efter dine behov og præferencer, det er kun fantasien der sætter grænser. Din motorcykel får et personligt præg, når du selv styler den med fedt ekstra udstyr

Hvis du har spørgsmål til det eller har brug for vejledning til at finde de rigtige MC-folier og andet styling til din motorcykel, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg her på siden eller i et af vores varehuse rundt omkring i Danmark. Du har mulighed for at bestille dine varer i ro og fred her på siden, tilføj dem til din indkøbsliste, betal og afhent dine varer i dit ønskede varehus efter bare 2 timer.

 

Hvordan monterer jeg MC folie og stickers korrekt?

I dette afsnit har vi lavet en guide til dig der ikke har erfaring med at monterer MC folie, og ønsker at styling din motorcykel med MC folie. Vi har for eksempel et talsæt, du kan monterer på din motorcykel, hvis du skal deltage i konkurrencer. Nedenfor har vi lavet en step by step guide:

  1. Rengør overfladen, hvor foliet skal monteres.
  2. Affedt herefter med noget isopropanol.
  3. Klæb MC folie og pres det på. Eksempelvis vores konkurrence tal.
  4. Tør efter med en klud. Hvis du oplever der kommer luftbobler under folien, kan du prikke et lille hul i boblen og pres dem ud.


Vi ønsker dig god fornøjelse med at style din motorcykel. Køb dine MC styling produkter her.