Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

MC lyddæmper

Find MC lyddæmper og udstyr til lyddæmpning på MC her. Biltemas lyddæmper og tilbehør dæmper støjen under kørsel og sænker decibel-niveauet. Støjer din motorcykel for meget i forhold til typegodkendelsen, er støjdæmpning nødvendigt for at motorcyklen kan gå gennem et syn. Vores lyddæmpere giver lader lyd uden forvrænget, fladt eller kedeligt lydbillede.

Universal MC lyddæmper

Alt af vores lyddæmperudstyr til MC er universal lyddæmpere -  men der kan dog være behov for tilpasning til enkelt motorcykler med særlige udstødninger. Vores slip-on lyddæmper nem at montere og kan monteres med lyddæmpende måtte. Lyddæmperen kan monteres med fjedre eller klemme.

 

MC lyddæmper til udstødning

MC’er kan støje både ved den mekaniske støj som motoren afgiver samt støj fra udstødning. Er det primært din udstødning, der støjer, skal du logisk nok have en lyddæmper til udstødningen. Er det selve motoren, der larmer, kan det blive nødvendigt at pakke den ind i en kåbe, der kan dæmpe lyden i sammenhæng med lyddæmpermåtte. 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.