Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

MC sidespejle

MC sidespejle tilfører et personligt præg til din motorcykel og giver dig bedre muligheder for at orientere dig, når du kører. Har du brug for nye spejle, eller har du bare lyst til at opgradere dit køretøj? Så har vi et stort udvalg af smarte sidespejle i mange flotte designs.

Hvordan monterer jeg et MC sidespejl?

Trænger dine gamle MC sidespejle til en udskiftning, eller vil du blot pifte din motorcykel lidt op med noget nyt og smart udstyr? Uanset dine ønsker, så gør et par flotte sidespejle underværker. Det er nemt at montere dine nye sidespejle på din motorcykel. Vores udvalg byder på universal spejle, der passer til de fleste motorcykler.
Du monterer sidespejlene på styret med gevind eller monteringsbolte, og hvis du ikke lige har alt udstyret, har vi også adaptere til sidespejlene. Derfor er det nemt for dig at få nye spejle til dit køretøj.

Du finder sidespejlene i forskellige designs og modeller, så du kan finde lige dem, der passer til din motorcykel. Vores udvalg byder på noget for enhver smag, og vi har også et par flotte spejle til dig.

 

Stil og sikkerhed med MC sidespejl

Et par flotte MC sidespejle kan være med til at gøre din motorcykel endnu flottere at kigge på. Spejlene kommer i forskellige former og farver, så du kan finde dem, der matcher din personlige stil. Runde eller ovalformede spejle giver f.eks. dit køretøj et klassisk og elegant strejf, som passer rigtig godt til ældre motorcykler. Er du mere til det moderne look, kan du også få spejle, der lever op til dine ønsker.
 
Udover at gøre din motorcykel endnu federe, så har spejlene også sikkerhedsmæssige funktioner. Spejlene hjælper dig med at navigere nemt og sikkert rundt, f.eks. når du bakker. Det er vigtigt, at dine sidespejle giver dig fuldt udsyn, for de er en stor hjælp for dig i trafikken. Derfor er det en god idé altid at have fuldt funktionsdygtige spejle uden revner eller ridser, der slører dit udsyn.
Du finder dine nye sidespejle hos os.