Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

MC styr: styr og andet tilbehør til MC

Alle som har en motorcykel, ved at det er en meget omfattende hobby. Der skal repareres, justeres og monteres i tide og utide. Men det kan jo ske, at du får lyst til at udskifte eller style uden nogen praktisk årsag. Hvis det er tilfældet, er du kommet til det rigtige sted!

Hos Biltema finder du et stort udvalg af forskelligt tilbehør og MC styr. Der er både lidt til gadgetelskeren og den praktiske. Du finder bl.a. praktisk tilbehør til montering af MC styr, såvel som styr og meget mere. Vi har også varer til universal køretøjer, som du f.eks. kan bruge til din havetraktor. Du kan se en liste med vores specifikke produkter her på siden.

MC styr: hvordan bruger jeg tilbehøret?

Hos Biltema sørger vi altid for at alle kan være med. Derfor er vores varer også alsidige. De kan nemlig bruges til mange forskellige køretøjer. Mange af vores produkter til MC styr er justerbare, så du nemt kan tilpasse det til størrelsen på dit styr.

Alle vores produkter til MC styr er nemme at montere. Hvis du har en værktøjskasse med det basale værktøj, som f.eks. skruetrækker og hammer, er du godt på vej. Du kan finde de præcise monteringsvejledninger i produktets indpakning. Desuden kan du altid spørge vores kompetente medarbejdere i dit lokale varehus. De står klar til at vejlede dig både med montering og værktøj dertil.

Vores ‘gadget’ tilbehør er til dig som godt kan lide at have lidt af det hele. Nederst på siden finder du bl.a. tommelfingervarmere og USB-ladere. Vi har også ure til dit MC styr, så du altid kan se hvad klokken er. Du kan altså lade din telefon midt på motorvejen eller tjekke klokken, helt uden at miste overblikket. Enhver gagdetelsker skal have styr på elektronikken og dermed aldrig gå ned på udstyr. Hos Biltema sørger vi for, at det ikke bliver en realitet.


Andet tilbehør til MC

Hos Biltema kan du finde dit næste MC styr. Vi har styr og monteringstilbehør dertil. Alle vores styr er lavet af aluminium, som er et let metal. Aluminium er et meget holdbart materiale og det bruges derfor i mange forskellige sammenhænge. Overfladen er dækket med aluminiumoxid, som forhindrer en mulig reaktion i kontakt med andre stoffer.
Vi er stolte af at være DK’s mest alsidige varehus. Vores sortiment er altid af høj kvalitet og til lave priser. Det betyder at du kan udleve din motorcykel drøm uden at skulle spare op i årevis. Du kan også udskifte og style din motorcykel, ganske simpelt og helt selv. Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at besøge dit lokale varehus. Vi står altid klar til at hjælpe ogvejlede dig.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.