Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Forkæl din bil med bilplejeprodukter

Bruger du gerne tid på at passe og pleje din bil, så den bliver ved med at tage sig godt ud og fortsætter med at køre som en drøm? Så har du sikkert allerede et stort lager af bilplejeprodukter hjemme i din garage eller i dit skur.

Hos Biltema kan du købe stort set alt, når det kommer til vask og pleje af din bil. Uanset om du er på jagt efter bremserens, motorvask eller baglygtemaling, så finder du et stort udvalg her på siden. Vi er kendt for vores lave priser, men vi sætter også en ære i at tilbyde dig kvalitetsprodukter til din bil.

Alt inden for bremserens og andre bilplejeprodukter

Nyder du at køre i en bil, der ser velplejet og ren ud? Så har vi masser af bilplejeprodukter på lager, som du kan få glæde af. Måske trænger dine fælge til en omgang fælgmaling, eller måske vil det gøre underværker, hvis du giver instrumentbrættet en tur med vinylfarve?

At pleje din bil til perfektion indebærer mange ting. Det er ikke nødvendigvis nok, at du er flink til at vaske din bil og få pumpet luft i dækkene. Dine bremser skal også gerne smøres og renses fra tid til anden, og det er også vigtigt, at du er flittig til at tjekke op på olien på din bil.

Du kan altid køre din bil på værksted og betale dig fra at få din bil gennemgået fra inderst til yderst, men har du en mekaniker gemt i maven, er der også mange ting, du selv kan klare.

 

Bestil bilplejeprodukter allerede i dag

Du kan komme igennem til vores kundeservice ved at ringe os op på 70 80 77 70 eller ved at sende en mail afsted til kundeservice@biltema.dk. Vi vender hurtigt tilbage til dig, når vi modtager din henvendelse, og vi tager os altid den nødvendige tid til at hjælpe dig videre.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.