Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Plej din bil med beskyttende tætningsmidler

Vil du som bilejer gerne gøre mest muligt for at holde din bil godt kørende? Så kan du med fordel anvende diverse plejemidler til din bil.

Hos Biltema fører vi et stort udvalg af beskyttende tætningsmidler, der med fordel kan anvendes til din bil. Det være sig alt fra vaselinespray og listebeskyttelse til remspray og gevindtætning. De fleste af vores produkter her på siden kan anvendes til flere formål end at pleje din bil. Tag et kig på vores udvalg og se, om vi har det, du står og mangler.

Produkter, der kan hjælpe dig, når uheldet er ude

Som bilejer har du sikkert prøvet at komme ud til en bil med en bundfrossen lås. Og det har det naturligvis med at ske, når du har allermest travlt med at komme ud af døren. Her er det altid en fordel at have en god låseolie i nærheden. Så kan du hurtigt komme ind i din bil og trille ud af indkørslen.

En anden ting, der hører med til det at eje en bil, er, at bilen ikke vil starte. Her er det en klar fordel at have startkabler ved hånden, men også en startspray kan hjælpe dig med at få gang i din bil igen. Her på siden med beskyttende tætningsmidler finder du både låseolie og startspray.

 

Køb beskyttende tætningsmidler til gode priser

Hos Biltema er vi kendt for vores kvalitetsprodukter til blandt andet biler og for de gode priser, vi kører med. Det gælder også, når det kommer til vores beskyttende tætningsmidler til din bil. Du kan købe billigt ind, når du handler her hos os, og du kan få fingrene i mange forskellige plejeprodukter til din bil.

Bestil dine produkter her på siden eller besøg en af vores butikker.

 

Vil du gerne i kontakt med os?

Brænder du inde med spørgsmål til et af vores produkter? Eller driller det, når du gerne vil bestille online her på siden? Uanset hvad hjælper vi dig gerne videre. Kontakt vores kundeservice - så får du den hjælp, du har brug for.

Du kan ringe til os på telefon 70 80 77 70, eller du kan skrive en mail til os og sende den afsted til kundeservice@biltema.dk.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.