Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Lyskæder til udendørs brug - skab hyggen

Hos Biltema.dk kan du finde dine nye lyskæder til haven, terrassen eller altanen. Skab præcis den hygge, du foretrækker både om sommeren og vinteren. Alle designet til at lyse smukt året rundt.

Trænger din altan eller terrasse til et ekstra touch og hyggestemning, så bør du dekorerer den med lyskæder, der er til brug året rundt. Desuden byder vores sortiment på lyskæder, der er oplagte at bruge til buske, hegn, trapper, reoler og hvad du ellers havde i tankerne.

Lyskæderne er i top kvalitet og afgiver et varmt skær, der både er hyggeligt og afslappende - så nyd sommeraftnernes stille fred udendørs, imens lyskæderne skinner behageligt.

 

Inspiration til brug af lyskæde - tips og tricks

Drømmer du om en hyggelig have eller altan, der emmer af en afslappet stemning? Lyskæder er fantastiske til at skabe hyggen hele året rundt. Her får du de bedste tips og tricks til at indrette med lyskæder.

  • Lyskæde rundt om træernes stamme. Sno lyskæden rundt om træernes stamme i din have og giv haven et ekstra strejf af hygge.
  • Lyskæde om gelænder. Lad din lyskæde sno sig om dit gelænder og skab en hyggebelysning. Det giver et flot look alle aftener - året rundt.
  • Kombiner lyskæden og parasollen. Eksperimenter med en lyskæde under din parasol. Det skaber en hyggelig atmosfære og en fornemmelse af varme himmelstrøg, når mørket falder på.
  • Brug lyskæden kreativt. Prøv at vikle lyskæden omkring et rinoet eller fold kæden sammen og sæt i en klar beholder. Det kan eksempelvis være en stor bowle eller en glaskuppel.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.