Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2024. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Parasoller og solsejl til terrassen, altanen eller stranden

En parasol kan både fungere som solbeskyttelse og som læ mod vinden. Med en parasol kan du nyde den friske danske sommer uden de værste gener i form af kolde vinde og solskoldning.

Hos Biltema finder du et stort udvalg af parasoller i mange forskellige farver, som kan skabe mange forskellige udtryk. Det er helt op til dig, hvilket udtryk og hvilken farve, der passer i din have eller på din terrasse. Du finder desuden også en bredt udvalg af parasolfødder. Samt solsejl, hvis du er mere til en anden form for afskærmning, som også er nem at have med på stranden eller i skoven.

Hvilken parasol skal jeg vælge?

Når du skal vælge parasol, bør du først og fremmest tage stilling til, hvor den skal placeres. Skal den stå på en stor terrasse eller på en mindre altan? Hvis du har en lille altan, kan det måske være mere relevant for dig med en altanafskærmning fremfor en parasol? Du bør ligeledes tage stilling til, om parasollen skal stå ved siden af eller i midten af et bord. Nogle haveborde er udstyret med et hul i midten, hvor der er plads til parasollen. Det er smart, hvis den ikke skal stå i vejen, samtidig med at den skal kunne skygge for alle, der sidder omkring bordet. Hvis det derimod er besværligt at få plads til parasollen i midten af bordet - eksempelvis, hvis den i så fald vil støde op i et tag eller en altan oven for -, kan det være mere praktisk at have den stående ved siden af bordet.