Blender

Her finder du alle vores blendere - både stavblender og bordblendere med kande. Perfekte til at hakke, purere, røre og blende smoothies, supper, babymad, dips, saucer og alle slags lækre sager.
Blenderen er et praktisk multitool i køkkenet og nærmest helt uundværlig i det moderne køkken. Køb en praktisk allround-blender med kraftig maskine til en billig pris hos Biltema.
Se alle vores blendere her.

Stavblender og smoothieblender

Stavblenderen og smoothieblenderen er praktisk til, ja smoothies, men kan også bruges til supper og saucer. Med smoothieblenderen kan du blende din sunde drik direkte i flasken, så du slipper for ekstra opvask. Det er perfekt til både frugt- og grøntsagssmoothies eller til din proteindrik til træningen. Så er den også nemt at tage med på farten - bare låg på og lige med under armen. Så er det nemt at snacke sundt!

Stavblendere fås med en masse praktisk ekstraudstyr, så du også kan hakke, røre og mixe - så får du flere køkkenmaskiner i ét og kan spare en masse plads - praktisk i det lille køkken! Stavblenderen er perfekt til supper og sovser og kan også bruges til en række andre opgaver.

Smoothieblenderen kande og stavblenderens tilbehør kan vaskes i opvaskemaskine. Knivdele bør vaskes i hånden. Undgå at nedsænke selve motordelen i vand eller komme den i opvaskemaskinen. Motoren bør heller ikke overbelastes. Læs altid instruktionsseddel før brug.

 

Bordblender med kander

Skal der mere kraft på blenderen, anbefaler vi en bordblender med kande. Den kan også knuse is og frosne fødevarer samt mixe, blende og hakke nødder og andre hårdere fødevarevarer som kaffebønner, chokolade og krydderier. Bordblenderen har en kraftig, skarp kniv og kan blende større portioner uden at motoren bliver overophedet. Blenderkanden kan vaskes i opvaskemaskinen, så rengøringen er dejlig nem. Knivdelen bør rengøres i hånden.

6 Søgeresultater