Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Mikrobølgeovn - brugervenlighed i højsædet

Her hos Biltema.dk finder du mikrobølgeovne til markedets bedste priser. Vi byder på et velassorteret udvalg af mikrobølgeovne, der er kvalitetsorienterede, smarte og veldesignede.

Påskønner du færdigretter, rester fra gårsdagens madlavning eller optøning af frosne retter på rekordtid? Så er det en mikrobølgeovn, du skal købe. Her finder du mikroovne, der er velegnet til den helt enkle, nemme og hurtige madlavning. Vi byder på basic model og digital model. Fælles for modellerne er den høje kvalitet og skarpe pris. Begge ovnmodeller passer ind i ethvert køkken både designmæssigt og funktionelt. 
 
Klik på produktet og læs yderligere om den enkelte mikroovns specifikationer. 

Mikrobølgeovn - En alsidig hjælper i hverdagen

I hverdagen opstår der mange situationer, hvor en mikrobølgeovn bliver din alsidige hjælper. På ingen tid kan du varme lækker mad fra frost til aftensmaden, og hvis du er stået for sent op, kan du lynhurtig få tilberedt din havregrød eller lune en bolle i mikroovnen. Det kan også være, at du lige på farten ud af døren glemte at tage kødet op af fryseren. Igen kommer din nye mikrobølgeovn dig til undsætning og kan lave en lynhurtig optøning. Uanset hvilket scenarie du måtte støde ind i, kan en mikrobølgeovn løse problemet - hurtigt, nemt og ubesværet. Et must-have til den travle hverdag.

 

Valg af mikrobølgeovn

Vi har samlet en række relevante overvejelser, du med fordel kan gøre dig, inden du beslurtter, hvilken mikroovn det skal være:

  • Hvor stor kapacitet skal mikroovnen have?
  • Tænk over designet. Ønsker du en slank, dyb eller bred mikrobølgeovn?
  • Hvor mange forudindstillede programmer skal den have?
  • Har du særlige krav til rengørings- og brugervenlighed?
  • Ønsker du mange forskellige funktioner, eller er der enkelte, du foretrækker?

Med disse spørgsmål er du allerede godt klædt på til at vælge den rette mikroovn til dit brugsbehov.


Kontakt os gerne hvis du er i tvivl om, hvad du skal eller bør vælge. Vi er altid klar med kyndig vejledning og rådgivning, såfremt du skulle have behov for yderligere sparring i forhold til beslutningsprocessen.