Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Damprenser, sous vide, steamer - specialmaskiner til hjemmet

Kan du slet ikke få nok af specialiserede maskiner til køkken og husholdning? Så er du landet på den rigtige side. Her finder du alle Biltemas specialmaskiner til husholdning. Her er alt gear og lir, du ikke kan leve uden i dit køkken. Er du allerede en grejfreak, ved du at køkken- og husholdningsmaskiner kan koste rigeligt. Hos Biltema behøver du ikke at betale mere for dine husholdningsmaskiner. Vi har specialmaskinerne i høj kvalitet til markedets bedste priser.

Se vores populære damprenser, sous vide, eller steamer/damprenser her på siden.

Specialmaskiner til køkkenet - sous vide med mere

En sous vide-cirkulator kan virke som et avanceret stykke køkkenværktøj, men gør dig faktisk i stand til at lave lækker mad på enkel vis. Med maskinen kan du nemt kontrollere tilberedningstemperaturen og altid sikre dig mørt kød og sprøde grøntsager. Brug den med de gryder, du allerede har. Både kød og grønt kan tilberedes sous vide.

Du finder også en række andre smarte køkkenmaskiner hos Biltema; en klassisk røremaskine, håndmikser eller andre specialmaskiner, der gør køkkentjansen hurtigere, sjovere og nemmere.

 

Specialmaskiner til husholdning - damprenser og steamer

Damprenseren er en smart og miljøvenlig måde at gøre rent på. Vanddampen er under tryk og så varm, at den effektivt fjerne bakterier og snavs helt uden kemikalier. Det er smart, hvis du har en allergiker i huset, eller bare gerne vil gøre miljøvenligt rent. Damprenseren er blid mod sarte materialer og kan bruges på glas, træ, metal og tekstil. Det er nemt at komme til på svært tilgængelige steder med de mange forskellige mundstykker. Steameren kan bruges både i køkken, bad og resten af boligens rum samt til rengøring af polstrede møbler og gulv med forlængerstykke og gulvmundstykke. Læs brugsanvisning, før du benytter steameren.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.