Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Brødrister til gode priser

Det perfekte morgenbord starter med en god brødrister, og hvis du så også har scoret den til en fornuftigt pris, så går det hele jo op i en højere enhed. Hos Biltema kan du vælge mellem forskellige brødristere til brandgode priser. Hvorfor betale mere? Find din nye rister til brød hos os. Se vores udvalg til perfekt brunet brød her på siden.

Brødrister redder hverdagen

Hvem er ikke godt træt af at glemme morgenbollerne eller rundstykkerne i ovnen, så hele hytten dufter af brændt brød, som nu kun kan smides i skraldespanden? Det kan du undgå med en brødrister fra Biltema. Vi forhandler god kvalitet til gode priser. Tag et kig på hjemmesiden og find den, der passer bedst til dig, eller kig forbi din nærmeste Biltema-forhandler. En rister hører hjemme i ethvert hjem. Faktisk vil vi gå så langt som at sige, at den redder hverdagen og gør det hele et hak mere lækkert. Få den bedste start på dagen ved at lune dit brød, så det får et frisk sprødhed. Du kan både komme det friske bagværk i risteren, men de daggamle boller, der er blevet småkedelige, kan også opfriskes ved at komme en tur i risteren. Nogle vil påstå, at de er så gode som nye - og endnu bedre. Der er intet som en sprødt stykke brød til morgenmad eller til en hjemmelavet suppe til aftensmaden.

 

Alsidigt køkkengrej

En rister kan give ethvert stykke brød nyt liv. En brødrister kan lune brødet på ganske kort tid. Du kan både komme toast, boller og rugbrød i risteren. De daggamle boller kan nemlig godt blive småkedelige, når de har ligget for længe, men når de er blevet varmet, så er de så gode som nye - og endnu bedre. Der er intet som et frisksmurt sprødt stykke brød, der knaser, når du spiser det.

 

Brødristere hos Biltema

Vi forhandler brødristere i forskellige designs og farver til billige priser. Så kan du selv vælge, hvad for en, der passer til dit behov, din smag og stil i køkkenet. Vi har de stilrene modeller med plads til to skiver brød. Ristningsgraden kan indstilles i syv trin, og der er funktioner til optøning, opvarmning og stop. Der er også aftagelig krummebakke, og på undersiden er der plads til at rulle ledningen op, når den ikke er i brug.