Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Køkkenvægte

Køkkenvægte og husholdningsvægte er uundværlige i et ethvert køkken, så du kan få præcise mål til din bagning og madlavning. Med en husholdningsvægt bliver dine opskrifter altid lige efter bogen. Derfor har du brug for en god vægt i dit køkken.

Hvad er en husholdningsvægt og køkkenvægt?

En køkkenvægt eller husholdningsvægt, som den også kaldes, hjælper dig med at afmåle ingredienser, når du laver mad, bager brød eller kager. Her har du ofte brug for at få helt præcise mål, for at du kan lave den helt perfekte ret eller kage. Derfor har vi sørget for, at du altid finder et stort udvalg af husholdningsvægte, der måler med meget stor nøjagtighed.

Når du vil bage en af mormors gamle kageopskrifter, eller du vil kreere en lækker ret med mange gode krydderier, så er det vigtigt at få en præcis afvejning af ingredienserne. Med elektroniske vægte kan du måle med så stor nøjagtighed, så din kage eller ret bliver lige præcis, som den skal.

Det er super let at bruge de praktiske vægte i køkkenet. De skal bare fodres med nogle batterier - så er du klar til at bage eller lave mad! Under hvert produkt kan du se, hvilke batterier, du skal bruge til din vægt.

 

Køkkenvægte til præcise afvejninger

Med en køkkenvægt kan du altid afveje alle dine ingredienser, når du bager og laver mad. Og med en digital husholdningsvægt bliver afvejningerne uhyre præcise. Faktisk rammer de med en nøjagtighed på kun 1 gram. Så kan du altid være ganske sikker på, at dine ingredienser er helt efter bogen. Med en god husholdningsvægt bliver dine opskrifter lige præcis som de skal - hver gang.

Hos Biltema har vi alt til dit køkken. Med kvalitetsudstyr til dit køkken har du altid mulighed for at bage de lækreste kager og brød, servere de lækreste middage for dine venner og familie og meget mere.