Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Billige køleskabe

Find dit nye køleskab hos Biltema, hvor du får høj kvalitet til skarpe priser. Vores sortiment indeholder køleskabe i flere størrelser og i forskellige look. Derfor håber vi, at du finder et, der falder i lige præcis din smag!

Fritstående køleskabe

Fritstående køleskabe fås både i store og små størrelser. De mindre køleskabe bruges ofte i små lejligheder, i campingvognen eller på båden. Denne type er også velegnet som ekstra køleskab, hvis du mangler ekstra plads eller I måske er mange, der skal deles om pladsen.

Minikøleskab til værelset

Minikøleskabet er over de sidste år blevet mere og mere populært. Det fylder ikke særlig meget, og du kan derfor finde plads til det overalt. Minikøleskabet er lille og effektivt og egner sig til midlertidig opbevaring af mad og/eller drikke. Rumindholdet er fire liter, hvilket passer præcis til seks 33 cl dåser. Du kan naturligvis opbevare andet end dåser deri. Det egner sig også til sodavand, snacks og chokolade eksempelvis.
Det er et populært tilbehør på teenageværelset og i tv-stuen. Med minikøleskabet kan du altid have kolde drikkevarer inden for rækkevidde, når I skal se fodboldkamp, eller der er filmaften.

Minikøleskabet kan endda både holde mad og drikke koldt og varmt. Du indstiller det på en knap bagpå, hvorefter det enten starter opvarmning eller nedkøling. Det kan nedkøle til ca 20 grader under den omgivende temperatur og opvarme til max 65 grader.

Transportabelt køleskab

I vores sortiment har vi også transportable køleskabe, der nemt kan tages med på farten. Med en 12V strømudgang, der passer til cigarstikket, kan dine mad- og drikkevarer holde sig kolde i bilen. Det gør det nemt at have en madpakke med til hele familien, der holder sig frisk, selv når I skal på lange køreture.

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber køleskab?

Når du skal købe nyt køleskab, er der mange ting, du med fordel kan være opmærksom på. Vi har samlet nogle af dem for dig her.

Energiklasse

Køleskabe fås i energiklasser fra G til A+++, hvor A+++ er det mest energivenlige. Der er mange fordele ved at købe en energivenlig variant. Det sparer både miljøet for unødig belastning, og din elregning bliver væsentlig mindre. Jo mere energivenlig jo højere er prisen typisk. Men det er ofte en god investering, da køleskabet er billigere i drift, og den ekstra udgift hurtigt tjener sig hjem igen, når elregningen bliver mindre.

Størrelse

Det er også en god ide at overveje, hvor meget plads du reelt har behov for. Et større køleskab kræver naturligvis mere strøm. Derfor er der ingen grund til at købe en variant med mere plads, end du har brug for.

Placering og lydniveau

Der kan være stor forskel på forskellige varianters lydniveauer. De fleste nye køleskabe er støjsvage, men du kan med fordel være opmærksom på dB-niveauer, når du skal have nyt. Her er det også en god ide at overveje, hvor det skal placeres. Hvis det skal stå på teenagerens værelse, er det især vigtigt, at det ikke larmer.

Design

Sidst men ikke mindst er det en god ide at tage højde for designet. Hvis køleskabet skal stå fremme, må det gerne være pænt at kigge på. I dag findes der et utal af forskellige designs, og du kan finde alt fra stilrene, enkle varianter til retro-inspirerede køleskabe i iøjnefaldende farver.

Handl hos Biltema og få råd til mere

Når du handler hos Biltema får du høj kvalitet til lave priser. Vi mener nemlig, at alle skal have råd til mere fritid. I vores øjne er en god handel, når du får den bedst muligt kvalitet til prisen. Derfor kan du forvente at få glæde af dit køleskab fra Biltema i mange år fremover.
Husk, at du altid er velkommen til at henvende dig til vores personale i butikkerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning.