Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Du løber aldrig tør for strøm med en powerbank

Du løber – selvfølgelig – altid tør for strøm, når det er mest ubelejligt. Men med en powerbank i baghånden er du altid forberedt. På kort tid kan du tanke værdifuld energi til dine digitale enheder, og på farten er de kraftfulde powerpacks uundværlige at have i tasken.

Find en powerbank til dit behov

Ved du, hvilken powerbank du skal vælge? Når du er på jagt efter en ny powerbank, skal du finde den, der opfylder dine personlige behov. Nogle har brug for meget effekt, mens andre kan klare sig med mindre modeller.

Du finder den perfekte powerbank til dit behov, hvis du først afklarer, hvornår den skal bruges, og hvad du skal lade op. Har du brug for at lade flere enheder på samme tid? Powerpacks med flere USB-indgange giver dig mulighed for at lade telefoner, tablets, kameraer og computere samtidig.

Har du brug for en hurtig opladning i ny og næ? Hvis du ikke har brug for mange genopladninger, kan du vælge en powerpack, som kun oplader devicen én gang, mens andre packs tillader dig refills, indtil de selv løber tør for strøm.

 

Husk at genoplade din powerbank

Er du ofte på farten? Der er en stor sikkerhed forbundet med altid at have en powerbank i tasken. På den måde kan du være sikker på ikke at løbe tør for strøm i afgørende situatione. Men ved du, hvornår din powerpack selv skal oplades?

Alle modeller er udstyret med en lysindikator, som viser, hvornår det er tid til refill, og hvor meget strøm du har tilbage i banken.

Din powerbank oplader du gennem din computer eller en lader, og i langt de fleste tilfælde kan du bruge samme kabel, som når du lader din mobil.

Vil du bruge din telefon, mens banken lader den? Der kan dog være fordele i at købe et separat kabel til din powerbank, hvis du har specifikke ønsker til ledningens længde.

 

Powerpack med mange kræfter

Når du anskaffer dig en powerpack, er det vigtigt, den har kapacitet nok til at opfylde dine behov. Ved du, hvor mange kræfter du har brug for? Hvis du har mange digitale enheder, som skal lades, har du brug for meget power.

Kender du forkortelsen mAh? mAh eller milliamperetimer afslører, hvor mange kræfter en powerpack har. Og jo højere tallet er, jo større kapacitet har banken.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.