9 stykker godt fiskegrej og fiskeudstyr til fisketuren/vinterfiskeri

9 stykker godt fiskegrej og fiskeudstyr til fisketuren/vinterfiskeri

Der er masser af gode oplevelser for hele familien, når man tager på fisketur. Frisk luft i lungerne og den kolde vind der niver i kinderne om vinteren. Her i artiklen får du 9 ting du ikke kan undvære på din fisketur.

Har du set vores udvalg af outdoortøj og fiskeudstyr i varehusene? Så er du klædt på til fiskeri hele året rundt.

Fisketøj til fisketuren

Enhver fisketur, især om vinteren, starter med påklædningen. Hos Biltema finder du vores outdoortøj fra Yosemite by Biltema. Hvor du både finder outdoor jakke og bukser samt en masse andet tøj og tilbehør som er velegnet til fisketur i koldt vintervejr. Jakken er vandtæt og har desuden en åndbar skal. Så bliver jakken ikke våd og ubekvem på indersiden. Både jakke og bukser har ventilation og vandtætte lommer med lynlås. Det er tøj designet til at være udenfor - hele året.

Se vores udvalg af fritids- og outdoortøj>>

69392

Fiskekasse/opbevaring

Skal du have plads til alt til din fisketur bør du overveje en stor fiskekasse som kan bæres på skulderen med skulderstroppen, og så har du en stol med, til når du sidder og venter på bid. Så er du væk fra den kolde jord. Der er smarte indretningsmuligheder i kassen hvor du kan have styr på alt dit fiskegrej i opdelte rum som du selv indretter. Der er integreret siddehynde på fiskekassen, men du kan nemt tilføje en selvoppustelig siddehynde til din fisketur, som holder kulden væk når du eksempelvis sidder på jorden.

69397

Vandtæt sportstaske

Når du er tæt på vand så overvej en vandtæt taske til at transportere tøj med. Det er altid en god ide at have mulighed for tørt tøj, på en fisketur som måske varer i længere tid. Eller hvis man tænker i lag-på-lag princippet og har ekstra tøj med.

Læs mere om lag-på-lag-princippet her

69403

Fiskestangholder med flere funktioner

Skal du undgå at være træt i armene hvis der er langt mellem biddene? Med en fiskestangholder kan du også sørge for at din fiskestang slipper for ridser eller knækker, hvis man er på vandet i en båd. Denne fiskestangsholder har plads til tre lodret stående fiskestænger, samt et godt mellemrum imellem stængerne, hvor du kan opbevare det grej du har brug for.

69408

En vandtæt flueboks

Med en vandtæt flueboks sikrer du at dine fluer holdes tørre. Der er rigeligt med plads til de fluer du benytter til kystfiskeri samt til en tur i put and take søerne. Du kan også anvende boksen til mindre blink og den er god at have i lommen, hvis du fisker wadersfiskeri.

Keepnet/fangstnet

Med et fangstnet som dette, også kaldet et keepnet, holder man sine fangede fisk friske hele dagen, så slipper du også for at slæbe køleboks med på turen. Keepnettet gøres nemt fast med stroppen som kan fastgøres hvor du ønsker, i vandkanten eller efter båden.

69413

Fisketang

En god fisketang er uundværlig for lystfiskeren og vi tilbyder et stort udvalg i forskellige prisklasser. På billedet ser du en af vores fisketænger som henvender sig til den kræsne fisker. Tangen har hærdede wolfram kæber, der let klipper de tykkeste fletfiskeliner. Du bruger ofte tangen når du er på fisketur, så vælg en tang med mange anvendelsesmuligheder i høj kvalitet.

69380

Isfiskeri med pilkestangsæt

Hvis du en dag oplever at du skal slå hul på isen og fiske så benyt et pilkefiskesæt. Det er ikke så ofte at vi oplever at man kan isfiske i Danmark, men hvis du har planer om at isfiske, så står Biltema klar til at hjælpe dig med det korrekte udstyr, så du roligt kan fiske i vinterhalvåret.

Udstyr til vinterfiskeri>>

Vildmarksøkse

Skal der laves bål på fisketuren så er en vildmarksøkse god at have med på turen. Specielt hvis man påtænker at lave bål og tilberede de fisk man fanger – et godt måltid kræver dog at der er fisk som bider, så helt og lykke hvis du er sulten på din fisketur. Ellers må du have madpakke med.

69424

Udstyret gør ikke det hele, men det skader ikke at ligne én der ved hvad han laver.

Se hele vores udvalg til fiskeri>>

Relaterede artikler

5 tips til en lettere vandrerygsæk

5 tips til en lettere vandrerygsæk

Få tips til en lettere vandrerygsæk til din næste ferie.

6 fisketips til nygbegynderen

6 fisketips til nygbegynderen

Er du nystartet fisker? Så læs med her.

Hvilket værktøj bør du have ombord på båden?

Hvilket værktøj bør du have ombord på båden?

Få godt input til hvilket værktøj du har brug for på båden.